Ga naar hoofdinhoud
Impressie Amstelveen InZicht vanuit bibliotheek

Belevingscentrum Amstelveen InZicht open

6 juni 2017 – Op zondag 18 juni opent belevingscentrum Amstelveen InZicht zijn deuren voor het publiek. Geïnteresseerden kunnen er terecht voor informatie over het werk aan de Amstelveenlijn, de verbreding van de A9 en het Stadshart. Maar bovenal kan hier het Amstelveen van de nabije toekomst worden beleefd.

Filmpjes, interactieve applicaties en een lichtpresentatie over het ontstaan van Amstelveen zorgen ervoor dat alle zintuigen worden geprikkeld. Beleving van de stad in het verleden, het heden én de toekomst staat centraal.

DRIE PARTIJEN

Verantwoordelijk voor het belevingscentrum – en voor de drie grote projecten – zijn gemeente Amstelveen, Rijkswaterstaat, Vervoerregio Amsterdam en Metro en Tram van de gemeente Amsterdam. Vanuit Amstelveen InZicht informeren zij omwonenden en geïnteresseerden over de projecten, organiseren zij excursies, presentaties en informatiebijeenkomsten. Ook houden omgevingsmanagers en communicatieadviseurs van de organisaties wekelijks spreekuur in het centrum.

FEESTELIJKE OPENING

Tijdens het Stadspleinfestival op zondag 18 juni vindt de feestelijke opening plaats. Vanaf 13.15 uur is iedereen welkom op de tweede etage van Stadshart 103, boven de bibliotheek. Na de officiële openingshandeling blijft het centrum tot 17.00 uur open voor publiek.

MEER INFORMATIE

De reguliere openingstijden van Amstelveen InZicht zijn woensdag en vrijdag van 12.00 – 17.00 uur, donderdag van 12.00 – 20.00 uur en iedere eerste en derde zaterdag van de maand van 12.00 – 17.00 uur.

FOTOTENTOONSTELLING

OPENINGSTIJDEN

Woensdag 12:00 – 17:00 uur
Donderdag 12:00 – 17:00 uur
Vrijdag 12:00 – 17:00 uur
Eerste zaterdag van de maand 12:00 – 17:00 uur

🚧Let op: komende vrij, 1 maart 20u is de A9 afgesloten vanaf knooppunt Holendrecht tot en met afrit 5 Amstelveen-stadshart. Dit duurt tot ma 4 maart 5u.
🚗Ga je richting Schiphol of Haarlem? Dan word je omgeleid via de A2, A10 en A4. De extra reistijd is 10 tot 30 minuten.

De ❌ wapens ❌van @Gem_Amstelveen en @Ouder_Amstel komen op twee bruggen over de A9, bij Amstel en Bullewijk. 'De overgang wordt nu extra bijzonder en iconisch door het gemeentewapen aan weerszijden van de brug.’ Lees er hier meer over:
https://bit.ly/3UKUHrq

Nieuwe fototentoonstelling ‘Auto’s van Toen’ in Amstelveen InZicht
Autoliefhebbers opgelet: vanaf woensdag 14 februari is er een nieuwe tentoonstelling in belevingscentrum Amstelveen InZicht te bewonderen.

⛔️Let op: Ernstige verkeershinder verwacht met avondspits op A9 vanaf Badhoevedorp richting Holendrecht. Verbindingsboog bij knp Holendrecht, vanaf de A9 naar A2 ri Utrecht is dicht door slecht wegdek.

🚗Verkeer ri Almere/Utrecht gaat via de A4, A10 en A2.

Load More

WILT U MEER WETEN?

Stadsplein 103,
1181 ZM Amstelveen

Garage Stadsplein

*2 uur gratis met personal shopping card Stadshart

Back To Top
Zoeken