Ga naar hoofdinhoud
Impressie Amstelveen InZicht vanuit bibliotheek

Belevingscentrum Amstelveen InZicht open

6 juni 2017 – Op zondag 18 juni opent belevingscentrum Amstelveen InZicht zijn deuren voor het publiek. Geïnteresseerden kunnen er terecht voor informatie over het werk aan de Amstelveenlijn, de verbreding van de A9 en het Stadshart. Maar bovenal kan hier het Amstelveen van de nabije toekomst worden beleefd.

Filmpjes, interactieve applicaties en een lichtpresentatie over het ontstaan van Amstelveen zorgen ervoor dat alle zintuigen worden geprikkeld. Beleving van de stad in het verleden, het heden én de toekomst staat centraal.

DRIE PARTIJEN

Verantwoordelijk voor het belevingscentrum – en voor de drie grote projecten – zijn gemeente Amstelveen, Rijkswaterstaat, Vervoerregio Amsterdam en Metro en Tram van de gemeente Amsterdam. Vanuit Amstelveen InZicht informeren zij omwonenden en geïnteresseerden over de projecten, organiseren zij excursies, presentaties en informatiebijeenkomsten. Ook houden omgevingsmanagers en communicatieadviseurs van de organisaties wekelijks spreekuur in het centrum.

FEESTELIJKE OPENING

Tijdens het Stadspleinfestival op zondag 18 juni vindt de feestelijke opening plaats. Vanaf 13.15 uur is iedereen welkom op de tweede etage van Stadshart 103, boven de bibliotheek. Na de officiële openingshandeling blijft het centrum tot 17.00 uur open voor publiek.

MEER INFORMATIE

De reguliere openingstijden van Amstelveen InZicht zijn woensdag en vrijdag van 12.00 – 17.00 uur, donderdag van 12.00 – 20.00 uur en iedere eerste en derde zaterdag van de maand van 12.00 – 17.00 uur.

FOTOTENTOONSTELLING

OPENINGSTIJDEN

Woensdag 12:00 – 17:00 uur
Donderdag 12:00 – 17:00 uur
Vrijdag 12:00 – 17:00 uur
Eerste zaterdag van de maand 12:00 – 17:00 uur

Wij kijken terug op een succesvolle editie van de Dag van de Bouw met een record aantal bezoekers van ruim 2500!

Bekijk alle foto's op: https://bezoekerscentrum.rijkswaterstaat.nl/SchipholAmsterdamAlmere/?gallery=succesvolle-dag-van-de-bouw-in-amstelveen.

Ontdek de wereld van de bouw! 📷 Kom op zaterdag 8 juni naar de A9 bouwplaats in Amstelveen. Klim in een bouwmachine, doe mee aan de fietsrondleiding of speel met kilo’s LEGO! 📷📷 Leer alles over de verbreding en verdiepte aanleg van de A9 Badhoevedorp-Holendrecht.

🚌 Ben jij erbij? Op donderdag 30 mei starten we weer met de busrondleiding langs de highlights van de werkzaamheden rond de A9.
👉Meer weten en inschrijven? Kan hier: https://bezoekerscentrum.rijkswaterstaat.nl/.../rondleid.../

Load More

WILT U MEER WETEN?

Stadsplein 103,
1181 ZM Amstelveen

Garage Stadsplein

*2 uur gratis met personal shopping card Stadshart

Back To Top
Zoeken