Ga naar hoofdinhoud
amstelveenlijn_mei15010

VITAL start met bouwrijp maken opstelterrein Legmeerpolder

24 augustus 2018 – Hoofdaannemer VITAL start begin september met het ‘bouwrijp maken’ van het nieuwe opstelterrein in de Noorder Legmeerpolder. Dit terrein – voor het opstellen van trams en het plegen van klein onderhoud – komt ten zuiden van de J.C. van Hattumweg. Dit werk duurt een jaar en heeft gevolgen voor de omgeving en het verkeer.

GLOEDNIEUW OPSTELTERREIN
De Amstelveenlijn heeft ook in de toekomst, als de vernieuwing klaar is, zijn begin- en eindpunt op de halte Westwijk. Momenteel is daar een aantal ‘opstelplaatsen’ waar de trams kunnen worden geparkeerd, voordat ze weer op pad gaan. Maar die situatie verandert: het tramspoor wordt doorgetrokken tot voorbij de J.C. van Hattumweg en eindigt dan op een gloednieuw opstelterrein. Hier komen opstelplaatsen voor de trams en – voor GVB-medewerkers – een personeelsverblijf en parkeerruimte voor auto’s en fietsen. Op het terrein kan bovendien klein onderhoud worden gepleegd. Het terrein kan worden uitgebreid als de Amstelveenlijn wordt doorgetrokken naar Uithoorn en daarmee de Amsteltram een feit wordt.

Impressie van het opstelterrein.

FOTOTENTOONSTELLING

OPENINGSTIJDEN

Woensdag 12:00 – 17:00 uur
Donderdag 12:00 – 17:00 uur
Vrijdag 12:00 – 17:00 uur
Eerste zaterdag van de maand 12:00 – 17:00 uur

❗️Let op: van vrijdag 29 september 20.00 uur tot zondag 1 oktober 09.00 uur is de #A9 in één richting dicht: vanaf knooppunt Badhoevedorp richting knooppunt Holendrecht.

🚗Verkeer wordt omgeleid via de A4, A10 en A2.

🔗

🚧van vrijdag 29 september 20.00 uur tot zondag 1 oktober 09.00 uur is de #A9 in 1 richting dicht: van knp Badhoevedorp richting knp Holendrecht.

🚗Verkeer rijdt om via de A4, A10 en A2.

Op 30 september tussen 07.00 en 23.00 uur zijn oprit 5 en 4 open.

Nog maar een paar plekjes vrij voor de busrondleiding van komende donderdag.🚌

Stap in Amstelveen of Ouderkerk a/d Amstel in de bus en bekijk de hoogtepunten van het programma SAA. Van Almere tot aan Amstelveen.

🔗Schrijf je makkelijk in via onze site: https://bezoekerscentrum.rijkswaterstaat.nl/SchipholAmsterdamAlmere/rondleidingen-highlights-saa/

Op donderdag 21 september organiseren we een webinar over het werk in Amstelveen. Op donderdag 28 september zijn we in de Schouwburg in Amstelveen voor een toelichting op de werkzaamheden. Voor het webinar moet u zich aanmelden, voor de inloopmarkt niet.

Load More

WILT U MEER WETEN?

Stadsplein 103,
1181 ZM Amstelveen

Garage Stadsplein

*2 uur gratis met personal shopping card Stadshart

Back To Top
Zoeken