Ga naar hoofdinhoud
infoavond

Informatieavond op dinsdag 27 november (also English info)

10 november 2018 – Hoofdaannemer van de Amstelveenlijn, VITAL, start begin 2019 met grootschalige werkzaamheden bij de kruising Beneluxbaan/Sportlaan. Werkzaamheden die nodig zijn om meer ruimte te creëren voor de realisatie van het ongelijkvloerse kruispunt. Over wat VITAL gaat doen informeren wij u graag tijdens een informatieavond op dinsdag 27 november.

Omwonenden ontvangen circa 2 weken van tevoren een uitnodiging per post. Maar ook via deze weg nodigen we u alvast van harte uit om langs te komen op onze informatieavond: dinsdag 27 november van 18.30 tot 21.00 uur in wijkcentrum De Bolder, Groenhof 140 te Amstelveen. Aanmelden is niet nodig. U kunt tussen 18.30 en 21.00 uur binnenlopen voor informatie.

WAT KAN U VERWACHTEN AAN INFORMATIE?
Centraal  staan de grootschalige, voorbereidende werkzaamheden die begin 2019 plaatsvinden in het gebied rondom de halte Sportlaan: het naar buiten toe verplaatsen van de Beneluxbaan. Wat is de precieze planning hiervan en welke hinder geeft dit? Daar praten wij u graag over bij, evenals over de verdere planning van het project (met focus op Amstelveen Zuid) en de veranderingen in het openbaar vervoer voor als lijn 51, in zijn huidige vorm, vanaf 3 maart 2019 stopt met rijden.

Vervoerregio Amsterdam is ook aanwezig voor vragen over het Amsterdamse OV-netwerk en het project Uithoornlijn.

KUNT U OP 27 NOVEMBER NIET LANGSKOMEN?
Na de informatieavond is alle informatie te vinden in Amstelveen InZicht. Ook komt er een terugblik van deze avond op onze website. In februari vindt er weer een nieuwe bijeenkomst plaats voor de werkzaamheden die vanaf maart bij de Sportlaan/Amstelveen Zuid starten.

INFORMATION EVENING: COME AND SEE US!
On Tuesday 27 November we will organise an information evening about the work in Amstelveen South, the overall planning of the project and how local public transport will change once tram line 51, in its current form, will stop running, from 3 March 2019. You are most welcome to come and see us: Tuesday 27 November, between 18.30 and 21.00, at Wijkcentrum De Bolder, Groenhof 140, Amstelveen. Just walk in, there is no need to register.

FOTOTENTOONSTELLING

OPENINGSTIJDEN

Woensdag 12:00 – 17:00 uur
Donderdag 12:00 – 17:00 uur
Vrijdag 12:00 – 17:00 uur
Eerste zaterdag van de maand 12:00 – 17:00 uur

🚌 Ben jij erbij? Op donderdag 30 mei starten we weer met de busrondleiding langs de highlights van de werkzaamheden rond de A9.
👉Meer weten en inschrijven? Kan hier: https://bezoekerscentrum.rijkswaterstaat.nl/.../rondleid.../

🎨 Kunstliefhebbers opgelet! De kunstschilder Iris Bijleveld uit Amstelveen, bekend om haar schilderijen van de A9, is op zoek naar inspiratie voor haar volgende schilderij. 🖼️ Heb jij een origineel idee voor een nieuw A9-schilderij?

2

📸✨ Ontdek de nostalgie bij "Auto's van Toen" in Amstelveen InZicht! Met al 650+ bezoekers en tellende, is het een groot succes! Mis dit niet, nog te zien tot 12 april op het Stadsplein. En terwijl je hier bent, doe mee aan onze prijsvraag en maak kans op kaartjes voor het

🚧Let op: komende vrij, 1 maart 20u is de A9 afgesloten vanaf knooppunt Holendrecht tot en met afrit 5 Amstelveen-stadshart. Dit duurt tot ma 4 maart 5u.
🚗Ga je richting Schiphol of Haarlem? Dan word je omgeleid via de A2, A10 en A4. De extra reistijd is 10 tot 30 minuten.

Load More

WILT U MEER WETEN?

Stadsplein 103,
1181 ZM Amstelveen

Garage Stadsplein

*2 uur gratis met personal shopping card Stadshart

Back To Top
Zoeken