Ga naar hoofdinhoud
AmstelveeninZicht-86_klein

Amstelveen InZicht gesloten tot en met 20 april 2021

11 mei 2021 – Belevingscentrum Amstelveen InZicht zal vanwege de aangescherpte maatregelen om de verspreiding van het coronavirus terug te dringen tijdelijk haar deuren sluiten. Tot en met dinsdag 8 juni 2021 is het niet mogelijk om voor vragen over de projecten A9, Amstelveenlijn en Stadshart langs te komen in het centrum gevestigd aan Stadsplein 103.

TOCH CONTACT MET ONZE MEDEWERKERS
Vragen kunnen tot die tijd gesteld worden via inzicht@amstelveen.nl. Medewerkers van Rijkswaterstaat, de Amstelveenlijn of de gemeente Amstelveen nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Het is ook mogelijk om een live videogesprek met één van onze medewerkers aan te vragen. U kunt dit aangeven in uw mail.

GELUIDSEXPERT A9
Elke eerste donderdag van de maand, start 1 oktober, zou er een geluidexpert aanwezig zijn in Inzicht. Ook dat komt helaas te vervallen. Om toch uw vragen over geluid te beantwoorden, is het mogelijk om een videogesprek aan te vragen met de geluidexpert. U kunt dit ook aangeven in uw mail.

OVER AMSTELVEEN INZICHT
amstelveen InZicht is een samenwerking tussen de gemeente Amstelveen, Rijkswaterstaat, afdeling Metro en Tram van de gemeente Amsterdam en de Vervoerregio Amsterdam. In het centrum krijgen bezoekers een inkijkje in het Amstelveen van de toekomst en de weg daar naartoe. Er is informatie te vinden over de werkzaamheden voor de vernieuwing van de Amstelveenlijn, de verbreding van de A9 en ontwikkelingen in het Stadshart.

FOTOTENTOONSTELLING

OPENINGSTIJDEN

Woensdag 12:00 – 17:00 uur
Donderdag 12:00 – 17:00 uur
Vrijdag 12:00 – 17:00 uur
Eerste zaterdag van de maand 12:00 – 17:00 uur

❌ Dit weekend staat voorlopig de laatste weekendafsluiting van de A9 gepland

👷‍♂️Verkeersmanager Bert Jan Zandhuis vertelt wat er op de planning staat en hoe dit in zijn werk gaat.

👉Lees hier het hele verhaal: https://bezoekerscentrum.rijkswaterstaat.nl/SchipholAmsterdamAlmere/news/voorlopig-laatste-afsluitweekend-a9-werkzaamheden-schipholbrug-en-knooppunt-holendrecht/

❌Komend weekend is de A9 tussen knooppunt Badhoevendorp en Holendrecht dicht.

👍 Wil je goed voorbereid op reis? Bij de reisadviesdienst Ask&Go kun je terecht met al je vragen.

❓Stel je vraag en krijg persoonlijk reisadvies!
Wil je weten hoe het werkt? Check de video.

Het uitkijkpunt is vandaag gesloten vanwege de hevige storm.
De veiligheid van onze bezoekers staat voorop. Als het weer het toelaat, zal het uitkijkpunt vanaf morgen weer open zijn, zodat je de werkzaamheden aan de A9 van dichtbij kunt bekijken.

❗️Let op: op vrij 10 nov vanaf 20u is de A9 in één richting dicht voor doorgaand verkeer: vanaf knooppunt Badhoevedorp tot aan knooppunt Holendrecht. Dit duurt tot ma 13 nov 5u.

Lokaal verkeer kan de opritten 4 en 5 het hele weekend gebruiken.

Vragen? https://www.askandgo.nl/a9amstelveen.html

Load More

WILT U MEER WETEN?

Stadsplein 103,
1181 ZM Amstelveen

Garage Stadsplein

*2 uur gratis met personal shopping card Stadshart

Back To Top
Zoeken