Ga naar hoofdinhoud
AmstelveeninZicht-86_klein

Amstelveen InZicht gesloten tot en met 20 april 2021

11 mei 2021 – Belevingscentrum Amstelveen InZicht zal vanwege de aangescherpte maatregelen om de verspreiding van het coronavirus terug te dringen tijdelijk haar deuren sluiten. Tot en met dinsdag 8 juni 2021 is het niet mogelijk om voor vragen over de projecten A9, Amstelveenlijn en Stadshart langs te komen in het centrum gevestigd aan Stadsplein 103.

TOCH CONTACT MET ONZE MEDEWERKERS
Vragen kunnen tot die tijd gesteld worden via inzicht@amstelveen.nl. Medewerkers van Rijkswaterstaat, de Amstelveenlijn of de gemeente Amstelveen nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Het is ook mogelijk om een live videogesprek met één van onze medewerkers aan te vragen. U kunt dit aangeven in uw mail.

GELUIDSEXPERT A9
Elke eerste donderdag van de maand, start 1 oktober, zou er een geluidexpert aanwezig zijn in Inzicht. Ook dat komt helaas te vervallen. Om toch uw vragen over geluid te beantwoorden, is het mogelijk om een videogesprek aan te vragen met de geluidexpert. U kunt dit ook aangeven in uw mail.

OVER AMSTELVEEN INZICHT
amstelveen InZicht is een samenwerking tussen de gemeente Amstelveen, Rijkswaterstaat, afdeling Metro en Tram van de gemeente Amsterdam en de Vervoerregio Amsterdam. In het centrum krijgen bezoekers een inkijkje in het Amstelveen van de toekomst en de weg daar naartoe. Er is informatie te vinden over de werkzaamheden voor de vernieuwing van de Amstelveenlijn, de verbreding van de A9 en ontwikkelingen in het Stadshart.

FOTOTENTOONSTELLING

OPENINGSTIJDEN

Woensdag 12:00 – 17:00 uur
Donderdag 12:00 – 17:00 uur
Vrijdag 12:00 – 17:00 uur
Eerste zaterdag van de maand 12:00 – 17:00 uur

🚌 Ben jij erbij? Op donderdag 30 mei starten we weer met de busrondleiding langs de highlights van de werkzaamheden rond de A9.
👉Meer weten en inschrijven? Kan hier: https://bezoekerscentrum.rijkswaterstaat.nl/.../rondleid.../

🎨 Kunstliefhebbers opgelet! De kunstschilder Iris Bijleveld uit Amstelveen, bekend om haar schilderijen van de A9, is op zoek naar inspiratie voor haar volgende schilderij. 🖼️ Heb jij een origineel idee voor een nieuw A9-schilderij?

2

📸✨ Ontdek de nostalgie bij "Auto's van Toen" in Amstelveen InZicht! Met al 650+ bezoekers en tellende, is het een groot succes! Mis dit niet, nog te zien tot 12 april op het Stadsplein. En terwijl je hier bent, doe mee aan onze prijsvraag en maak kans op kaartjes voor het

🚧Let op: komende vrij, 1 maart 20u is de A9 afgesloten vanaf knooppunt Holendrecht tot en met afrit 5 Amstelveen-stadshart. Dit duurt tot ma 4 maart 5u.
🚗Ga je richting Schiphol of Haarlem? Dan word je omgeleid via de A2, A10 en A4. De extra reistijd is 10 tot 30 minuten.

Load More

WILT U MEER WETEN?

Stadsplein 103,
1181 ZM Amstelveen

Garage Stadsplein

*2 uur gratis met personal shopping card Stadshart

Back To Top
Zoeken