Ga naar hoofdinhoud
Inzicht 005.klein

Amstelveen InZicht weer open vanaf 26 mei

20 mei 2021 – Belevingscentrum Amstelveen InZicht opent vanaf woensdag 26 mei eindelijk weer haar deuren. Vanwege het coronavirus was de locatie sinds oktober 2020 gesloten. Nu ook de bibliotheek Amstelland haar deuren weer opent, is het voor inwoners, ondernemers en anderen geïnteresseerden weer mogelijk het centrum te bezoeken.

NIEUWE INFORMATIE BESCHIKBAAR
Tijdens de sluiting is er hard gewerkt om alle aanwezige informatie in het belevingscentrum te actualiseren. Nu lijn 25 rijdt is de informatie over de Amstelveenlijn vervangen door nieuwe informatie over de A9 en het Stadshart. Er is een A9 tracékaart te zien van maar liefst 10 meter, nieuw beeldmateriaal van de Pathé bioscoop, levensgrote afbeeldingen van werkzaamheden en nog veel meer.

AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN
De openingstijden van Amstelveen InZicht zijn tijdelijk gewijzigd. Het centrum is op woensdag, donderdag en vrijdag geopend van 13:00 tot 17:00 uur. Tot wanneer deze aangepaste openingstijden gelden is nog niet bekend.

VEILIGHEIDSMAATREGELEN IN HET CENTRUM
Voor een veilig bezoek voor zowel bezoekers als medewerkers zijn er verschillende veiligheidsaanpassingen gedaan in het centrum. Zo geldt er een mondkapjesplicht bij een bezoek aan Amstelveen InZicht en wordt bezoekers gevraagd hun gegevens achter te laten voor eventueel bron- en contactonderzoek. Bij de ingang is een balie waar op een veilige manier vragen kunnen worden gesteld. Daarnaast kan InZicht enkel via de bovenste etage (niveau 2) worden betreden. Bezoekers wordt gevraagd hun handen te desinfecteren bij binnenkomst en binnen het centrum is een looproute.

OVER AMSTELVEEN INZICHT
Amstelveen InZicht is een samenwerking tussen de gemeente Amstelveen, Rijkswaterstaat, afdeling Metro en Tram van de gemeente Amsterdam en de Vervoerregio Amsterdam. In het centrum krijgen bezoekers een inkijkje in het Amstelveen van de toekomst. Er is informatie te vinden over de verbreding van de A9, ontwikkelingen in het Stadshart en een terugblik op de bouw van de Amstelveenlijn. Amstelveen InZicht is gevestigd aan het Stadsplein 103 (boven de bibliotheek). 

FOTOTENTOONSTELLING

OPENINGSTIJDEN

Woensdag 12:00 – 17:00 uur
Donderdag 12:00 – 17:00 uur
Vrijdag 12:00 – 17:00 uur
Eerste zaterdag van de maand 12:00 – 17:00 uur

🚌 Ben jij erbij? Op donderdag 30 mei starten we weer met de busrondleiding langs de highlights van de werkzaamheden rond de A9.
👉Meer weten en inschrijven? Kan hier: https://bezoekerscentrum.rijkswaterstaat.nl/.../rondleid.../

🎨 Kunstliefhebbers opgelet! De kunstschilder Iris Bijleveld uit Amstelveen, bekend om haar schilderijen van de A9, is op zoek naar inspiratie voor haar volgende schilderij. 🖼️ Heb jij een origineel idee voor een nieuw A9-schilderij?

2

📸✨ Ontdek de nostalgie bij "Auto's van Toen" in Amstelveen InZicht! Met al 650+ bezoekers en tellende, is het een groot succes! Mis dit niet, nog te zien tot 12 april op het Stadsplein. En terwijl je hier bent, doe mee aan onze prijsvraag en maak kans op kaartjes voor het

🚧Let op: komende vrij, 1 maart 20u is de A9 afgesloten vanaf knooppunt Holendrecht tot en met afrit 5 Amstelveen-stadshart. Dit duurt tot ma 4 maart 5u.
🚗Ga je richting Schiphol of Haarlem? Dan word je omgeleid via de A2, A10 en A4. De extra reistijd is 10 tot 30 minuten.

Load More

WILT U MEER WETEN?

Stadsplein 103,
1181 ZM Amstelveen

Garage Stadsplein

*2 uur gratis met personal shopping card Stadshart

Back To Top
Zoeken