skip to Main Content

AMSTELVEEN INZICHT!

Werp een blik op de toekomst van Amstelveen.  Bekijk hoe de verbreding van de A9 in de stad wordt ingepast, de nieuwe Amstelveenlijn straks door de stad rijdt en het Amstelveense Stadshart weer bruist.

Amstelveen InZicht is dé centrale plek waar u terecht kunt voor informatie over deze grote projecten. Via deze website, of beter nog, in ons belevingscentrum aan het Stadshart. Gemeente Amstelveen, Rijkswaterstaat en Vervoerregio Amsterdam heten u van harte welkom!

REIS NAAR DE TOEKOMST ÉN DE WEG DAARNAARTOE

Bezoekers maken in het belevingscentrum  Amstelveen InZicht een reis naar de toekomst van Amstelveen. Belicht worden het eindbeeld én de weg daarnaartoe. Want de komende jaren gaat er heel veel gebeuren.

Bij Amstelveen InZicht vindt u meer dan statische informatieborden. Via filmpjes, interactieve applicaties en een lichtpresentatie over het ontstaan van Amstelveen en de ontwikkeling die de stad in verleden én toekomst doormaakt, houden we u op de hoogte van alle actualiteiten.

Medewerkers van de gemeente bemensen Amstelveen InZicht en op gezette tijden zijn omgevingsmanagers en communicatieadviseurs aanwezig. Op woensdagmiddag zijn dit medewerkers van de projecten Amstelveenlijn en Stadshart. Op donderdagmiddag van het project A9.

OPENINGSTIJDEN

WOENSDAG12.00 - 17.00 uur
DONDERDAG12.00 - 17.00 uur
VRIJDAG09.00 - 17.00 uur

EERSTE  ZATERDAG
VAN DE MAAND 12.00 - 17.00 UUR

AGENDA

Amstelveen InZicht organiseert regelmatig informatiebijeenkomsten, excursies en rondleidingen. In de agenda ziet u het actuele overzicht.

WILT U MEER WETEN?

Stadsplein 103,
1181 ZM Amstelveen

Garage Schouwburg*

(020) 540 48 98

*2 uur gratis met personal shopping card Stadshart

Back To Top
Zoeken