skip to Main Content

AMSTELVEEN INZICHT!

Amstelveen InZicht is hét belevingscentrum over de toekomst van Amstelveen. Bekijk de werkzaamheden aan de A9 en zie hoe de weg er in 2026 uit komt te zien. Of krijg meer informatie over de vernieuwde Amstelveenlijn en ontwikkelingen in het Stadshart.

In het centrum zijn specialisten van de gemeente Amstelveen, Rijkswaterstaat en de Amstelveenlijn aanwezig om uw vragen te beantwoorden. Maar u kunt ook een virtual reality ritje maken over de A9 of in tram 25. En bekijk de beelden via interactieve borden of video. Zien we u snel?

Amstelveen InZicht is een initiatief van de gemeente Amstelveen, Rijkswaterstaat en de Vervoerregio Amsterdam.

Te doen bij InZicht

Amstelveen InZicht is hét belevingscentrum over de toekomst van Amstelveen. U kunt informatie vragen aan de aanwezige medewerkers, maar ook door middel van de interactieve schermen of activiteiten. Zo is het mogelijk om een virtual reality ritje te maken over de A9 in 2026 of in tram 25. U kunt een luchtfoto maken boven Amstelveen in de parachute. Of neem rustig plaats en bekijk de video’s. Beleef het allemaal in Amstelveen InZicht.

Nieuw bij Amstelveen InZicht

In InZicht staat een ‘minimodel’ van de nieuwe GVB-tram (15G model) in R-net stijl zoals ze ook gaan rijden op de vernieuwde Amstelveenlijn, oftewel tram 25. Met een virtual reality bril op het hoofd maakt u al zittend een ritje in de tram van Zonnestein naar Kronenburg, waar u onderweg op de haltes kunt uitstappen en ook de rotonde van Kronenburg kunt bekijken. Zo kunt u alvast de vernieuwde Amstelveenlijn ervaren, ruim voordat deze eind 2020 in het echt gaat rijden. Andere bezoekers kunnen tegelijkertijd op het scherm zien wat u ziet. Ook fijn voor zij die wat minder goed tegen een virtual reality beleving kunnen.

OPENINGSTIJDEN

WOENSDAG13:00 tot 17:00
DONDERDAG13:00 tot 17:00
VRIJDAG13:00 tot 17:00

AGENDA

Amstelveen InZicht organiseert regelmatig informatiebijeenkomsten, excursies en rondleidingen. In de agenda ziet u het actuele overzicht.

WILT U MEER WETEN?

Stadsplein 103,
1181 ZM Amstelveen

Garage Schouwburg*
Garage Stadsplein

*2 uur gratis met personal shopping card Stadshart

Back To Top
Zoeken