Ga naar hoofdinhoud
AmstelveenUnderConstructiongrootsucces

Amstelveen Under Construction groot succes

25 januari 2019 – Het evenement ‘Amstelveen Under Construction’, waar kinderen hun eigen LEGO-voertuig konden bouwen, is zaterdag drukbezocht. De middag was in het informatiecentrum van de gemeente: Amstelveen Inzicht. Er kwamen naar schatting 400 kinderen op de gelegenheid af.

Terwijl de aanwezige kinderen speelden in het LEGO-paradijs kregen de ouders meer informatie over de verschillende bouwprojecten in en rond Amstelveen. Wethouder Rob Ellermeijer (Verkeer en Vervoer) nam ook een kijkje. “We zijn verheugd met de grote opkomst. Het was echt een middag voor jong en oud. Mooi dat de jeugd zo betrokken wordt bij de bereikbaarheid en de toekomst van onze stad.”

IJSSCULPTUREN EN EXCURSIE
Naast de bouwblokjes stond er voor de deur van boekhandel Libris Venstra een kunstenaar die een tram uit ijs hakte. Ook konden bezoekers mee op excursie naar de bouwplaats Kronenburg. Hier gaven medewerkers van de aannemer VITAL een toelichting op de ombouw van de Amstelveenlijn. Op deze locatie, en bij Sportlaan en Zonnestein, zijn de werkzaamheden al duidelijk zichtbaar.

FOTOTENTOONSTELLING

OPENINGSTIJDEN

Woensdag 12:00 – 17:00 uur
Donderdag 12:00 – 17:00 uur
Vrijdag 12:00 – 17:00 uur
Eerste zaterdag van de maand 12:00 – 17:00 uur

🚌 Ben jij erbij? Op donderdag 30 mei starten we weer met de busrondleiding langs de highlights van de werkzaamheden rond de A9.
👉Meer weten en inschrijven? Kan hier: https://bezoekerscentrum.rijkswaterstaat.nl/.../rondleid.../

🎨 Kunstliefhebbers opgelet! De kunstschilder Iris Bijleveld uit Amstelveen, bekend om haar schilderijen van de A9, is op zoek naar inspiratie voor haar volgende schilderij. 🖼️ Heb jij een origineel idee voor een nieuw A9-schilderij?

2

📸✨ Ontdek de nostalgie bij "Auto's van Toen" in Amstelveen InZicht! Met al 650+ bezoekers en tellende, is het een groot succes! Mis dit niet, nog te zien tot 12 april op het Stadsplein. En terwijl je hier bent, doe mee aan onze prijsvraag en maak kans op kaartjes voor het

🚧Let op: komende vrij, 1 maart 20u is de A9 afgesloten vanaf knooppunt Holendrecht tot en met afrit 5 Amstelveen-stadshart. Dit duurt tot ma 4 maart 5u.
🚗Ga je richting Schiphol of Haarlem? Dan word je omgeleid via de A2, A10 en A4. De extra reistijd is 10 tot 30 minuten.

Load More

WILT U MEER WETEN?

Stadsplein 103,
1181 ZM Amstelveen

Garage Stadsplein

*2 uur gratis met personal shopping card Stadshart

Back To Top
Zoeken