Ga naar hoofdinhoud
AmstelveenUnderConstructiongrootsucces

Amstelveen Under Construction groot succes

25 januari 2019 – Het evenement ‘Amstelveen Under Construction’, waar kinderen hun eigen LEGO-voertuig konden bouwen, is zaterdag drukbezocht. De middag was in het informatiecentrum van de gemeente: Amstelveen Inzicht. Er kwamen naar schatting 400 kinderen op de gelegenheid af.

Terwijl de aanwezige kinderen speelden in het LEGO-paradijs kregen de ouders meer informatie over de verschillende bouwprojecten in en rond Amstelveen. Wethouder Rob Ellermeijer (Verkeer en Vervoer) nam ook een kijkje. “We zijn verheugd met de grote opkomst. Het was echt een middag voor jong en oud. Mooi dat de jeugd zo betrokken wordt bij de bereikbaarheid en de toekomst van onze stad.”

IJSSCULPTUREN EN EXCURSIE
Naast de bouwblokjes stond er voor de deur van boekhandel Libris Venstra een kunstenaar die een tram uit ijs hakte. Ook konden bezoekers mee op excursie naar de bouwplaats Kronenburg. Hier gaven medewerkers van de aannemer VITAL een toelichting op de ombouw van de Amstelveenlijn. Op deze locatie, en bij Sportlaan en Zonnestein, zijn de werkzaamheden al duidelijk zichtbaar.

FOTOTENTOONSTELLING

OPENINGSTIJDEN

Woensdag 12:00 – 17:00 uur
Donderdag 12:00 – 17:00 uur
Vrijdag 12:00 – 17:00 uur
Eerste zaterdag van de maand 12:00 – 17:00 uur

WILT U MEER WETEN?

Stadsplein 103,
1181 ZM Amstelveen

Garage Stadsplein

*2 uur gratis met personal shopping card Stadshart

Back To Top
Zoeken