Ga naar hoofdinhoud
AmstelveeninZicht-98

Belevingscentrum Amstelveen InZicht passeert bezoekersgrens van 3.000

7 januari 2017 – Sinds de opening in juni 2017 hebben ruim 3.000 mensen het belevingscentrum Amstelveen InZicht bezocht. Amstelveen Inzicht is gevestigd op het Stadsplein 103 (boven de Bibliotheek Amstelland). Hier kunnen geïnteresseerden terecht voor informatie over grote projecten zoals de Amstelveenlijn, de verbreding van de A9 en het Stadshart.

Wethouder Amstelveenlijn Jeroen Brandes (PvdA) en wethouder A9 en Stadshart Herbert Raat (VVD): “De bezoekersaantallen laten zien dat inwoners het belevingscentrum weten te vinden. Daar zijn we blij mee. Goed informeren van onze inwoners is cruciaal. Er gaat de komende jaren flink wat gebeuren in Amstelveen. Af en toe zal er wat misgaan of duurt het langer dan verwacht. De les van de Noord-Zuidlijn in Amsterdam is dat je actief vertelt wat er aan de hand is. Ook als het een keer tegenvalt.”

Medewerkers van Amstelveen InZicht informeren op laagdrempelige wijze over de grote projecten in Amstelveen. Ook zijn er met regelmaat experts van Metro en Tram en Rijkswaterstaat aanwezig. Het belevingscentrum werpt een blik op de toekomst. Bezoekers komen door middel van beeld en geluid meer te weten over lopende en toekomstige projecten.

MEER INFORMATIE
Amstelveen InZicht is open op woensdag en vrijdag van 12.00 – 17.00 uur, op donderdag van 12.00 – 19.00 uur en iedere eerste en derde zaterdag van de maand van 12.00 – 17.00 uur. Iedere woensdagmiddag houden adviseurs van het Stadshart en de Amstelveenlijn spreekuur, iedere donderdagmiddag adviseurs van het project A9. Meer informatie, activiteiten en nieuws over de drie grote projecten zijn te vinden op de website van Amstelveen Inzicht: www.amstelveeninzicht.nl.

FOTOTENTOONSTELLING

OPENINGSTIJDEN

Woensdag 12:00 – 17:00 uur
Donderdag 12:00 – 17:00 uur
Vrijdag 12:00 – 17:00 uur
Eerste zaterdag van de maand 12:00 – 17:00 uur

Wij kijken terug op een succesvolle editie van de Dag van de Bouw met een record aantal bezoekers van ruim 2500!

Bekijk alle foto's op: https://bezoekerscentrum.rijkswaterstaat.nl/SchipholAmsterdamAlmere/?gallery=succesvolle-dag-van-de-bouw-in-amstelveen.

Ontdek de wereld van de bouw! 📷 Kom op zaterdag 8 juni naar de A9 bouwplaats in Amstelveen. Klim in een bouwmachine, doe mee aan de fietsrondleiding of speel met kilo’s LEGO! 📷📷 Leer alles over de verbreding en verdiepte aanleg van de A9 Badhoevedorp-Holendrecht.

🚌 Ben jij erbij? Op donderdag 30 mei starten we weer met de busrondleiding langs de highlights van de werkzaamheden rond de A9.
👉Meer weten en inschrijven? Kan hier: https://bezoekerscentrum.rijkswaterstaat.nl/.../rondleid.../

Load More

WILT U MEER WETEN?

Stadsplein 103,
1181 ZM Amstelveen

Garage Stadsplein

*2 uur gratis met personal shopping card Stadshart

Back To Top
Zoeken