Ga naar hoofdinhoud
amstelveenkleurplaat2020bb

#BlijfThuis met de Amstelveen InZicht kleurplaat

21 april 2020 – Belevingscentrum Amstelveen InZicht is in verband met de maatregelen rondom het coronavirus gesloten tot en met 28 april. Maar we zitten niet stil.

Zo wordt er hard doorgewerkt aan de Amstelveenlijn, zijn de voorbereidende werkzaamheden voor de verbreding en verdiepte aanleg van de A9 Badhoevedorp-Holendrecht in volle gang, krijgt het viaduct bij het knooppunt Ouderkerkerlaan vorm en blijven we in gesprek met partijen in het Stadshart. Tegelijkertijd zijn we met het team van Amstelveen InZicht aan het kijken hoe we, als we weer open kunnen, op een veilige manier informatie aan u kunnen verstrekken. 

Om thuis lekker aan de slag te blijven, hebben we voor de kinderen een speciale #BlijfThuis kleurplaat ontwikkeld vanuit Amstelveen InZicht. Download de kleurplaat hieronder OF knip hem uit het Amstelveens Nieuwsblad van deze week. Veel kleurplezier!

Wij hopen u spoedig weer te zien bij Amstelveen InZicht!

FOTOTENTOONSTELLING

OPENINGSTIJDEN

Woensdag 12:00 – 17:00 uur
Donderdag 12:00 – 17:00 uur
Vrijdag 12:00 – 17:00 uur
Eerste zaterdag van de maand 12:00 – 17:00 uur

🚌 Ben jij erbij? Op donderdag 30 mei starten we weer met de busrondleiding langs de highlights van de werkzaamheden rond de A9.
👉Meer weten en inschrijven? Kan hier: https://bezoekerscentrum.rijkswaterstaat.nl/.../rondleid.../

🎨 Kunstliefhebbers opgelet! De kunstschilder Iris Bijleveld uit Amstelveen, bekend om haar schilderijen van de A9, is op zoek naar inspiratie voor haar volgende schilderij. 🖼️ Heb jij een origineel idee voor een nieuw A9-schilderij?

2

📸✨ Ontdek de nostalgie bij "Auto's van Toen" in Amstelveen InZicht! Met al 650+ bezoekers en tellende, is het een groot succes! Mis dit niet, nog te zien tot 12 april op het Stadsplein. En terwijl je hier bent, doe mee aan onze prijsvraag en maak kans op kaartjes voor het

🚧Let op: komende vrij, 1 maart 20u is de A9 afgesloten vanaf knooppunt Holendrecht tot en met afrit 5 Amstelveen-stadshart. Dit duurt tot ma 4 maart 5u.
🚗Ga je richting Schiphol of Haarlem? Dan word je omgeleid via de A2, A10 en A4. De extra reistijd is 10 tot 30 minuten.

Load More

WILT U MEER WETEN?

Stadsplein 103,
1181 ZM Amstelveen

Garage Stadsplein

*2 uur gratis met personal shopping card Stadshart

Back To Top
Zoeken