Ga naar hoofdinhoud
amstelveenkleurplaat2020bb

#BlijfThuis met de Amstelveen InZicht kleurplaat

21 april 2020 – Belevingscentrum Amstelveen InZicht is in verband met de maatregelen rondom het coronavirus gesloten tot en met 28 april. Maar we zitten niet stil.

Zo wordt er hard doorgewerkt aan de Amstelveenlijn, zijn de voorbereidende werkzaamheden voor de verbreding en verdiepte aanleg van de A9 Badhoevedorp-Holendrecht in volle gang, krijgt het viaduct bij het knooppunt Ouderkerkerlaan vorm en blijven we in gesprek met partijen in het Stadshart. Tegelijkertijd zijn we met het team van Amstelveen InZicht aan het kijken hoe we, als we weer open kunnen, op een veilige manier informatie aan u kunnen verstrekken. 

Om thuis lekker aan de slag te blijven, hebben we voor de kinderen een speciale #BlijfThuis kleurplaat ontwikkeld vanuit Amstelveen InZicht. Download de kleurplaat hieronder OF knip hem uit het Amstelveens Nieuwsblad van deze week. Veel kleurplezier!

Wij hopen u spoedig weer te zien bij Amstelveen InZicht!

FOTOTENTOONSTELLING

OPENINGSTIJDEN

Woensdag 12:00 – 17:00 uur
Donderdag 12:00 – 17:00 uur
Vrijdag 12:00 – 17:00 uur
Eerste zaterdag van de maand 12:00 – 17:00 uur

⛔🚧 Van 12 tot 15 juli is er forse verkeershinder bij Amsterdam door een afsluiting van de A10 Zuid. De weg is dicht tussen knooppunt Amstel en afrit S108 richting A4/Schiphol. Hou rekening met omleidingsroutes en een extra reistijd van maximaal een uur 👇

❌Let op! Vanavond (4 juli) om 20.00 gaat de A9 dicht vanaf knooppunt Holendrecht tot aan knooppunt Badhoevedorp. Morgenochtend (5 juli) gaat de weg om 5.00 uur weer open.

🚗 Ga je richting Schiphol/Haarlem? Dan word je omgeleid via de A2, A4 en de A10.

⚠️ Update: vannacht (zon 16 juni op ma 17 juni) hijsen we het brugdek van de Schipholbrug in. Dit betekent dat de A9 zeker tot maandag 17 juni 7.00 uur in beide richtingen dicht blijft.

Houd https://www.rwsverkeersinfo.nl/ in de gaten voor updates.

👉Lees meer: https://bezoekerscentrum.rijkswaterstaat.nl/SchipholAmsterdamAlmere/news/let-op-a9-in-beide-richtingen-dicht-tot-maandag-17-juni-7-00-uur/

🚢Het nieuwe noordelijke dek van de Schipholbrug is vannacht naar de noordkant gevaren. Hiervoor moest de tijdelijke, zuidelijke brug gedemonteerd en omhoog gehesen worden. De eerste missie is volbracht!
💨Afhankelijk van het weer, wordt het nieuwe dek op zijn plek gehesen.

Load More

WILT U MEER WETEN?

Stadsplein 103,
1181 ZM Amstelveen

Garage Stadsplein

*2 uur gratis met personal shopping card Stadshart

Back To Top
Zoeken