skip to Main Content
fieke007

Dag van de Bouw: 2 juni - Meld u aan voor diverse excursies!

17 mei 2018 – Zaterdag 2 juni organiseert de gemeente Amstelveen samen met Rijkswaterstaat, Vervoerregio Amsterdam, Metro en Tram Amsterdam en aannemer VITAL diverse activiteiten voor de Dag van de Bouw. Zo kunt u van 12.00 tot 17.00 uur vanuit belevingscentrum Amstelveen InZicht (Stadsplein 103, 2e etage Bibliotheek Amstelland) deelnemen aan diverse excursies. Medewerkers kunnen u van alles vertellen over de verbreding van de A9, het vernieuwen van de Amstelveenlijn en het Stadshart. Op het plein bij de ingang van de Bijenkorf maken artiesten een 3D schilderij van de Amstelveenlijn. Zo waant u zich alvast bij één van de nieuwe ongelijkvloerse kruisingen. Voor kinderen organiseren we een kleurwedstrijd.

BUSTOURS
Amstelveen gaat de komende jaren op de schop. Graag laten we u tijdens een bustour zien wat er allemaal op stapel staat. Kijk uit over de vlakte waar het nieuwe opstelterrein voor de Amstelveenlijn komt. Ervaar de verbrede A9 alvast door uw oogharen heen. En zo rijden we langs nog een aantal hotspots waar straks van alles gaat veranderen.

Vertrek bustour:
13.00 uur
14.00 uur
15.00 uur
16.00 uur

Wilt u zeker zijn van een plek? De helft van de stoelen is vooraf te reserveren door een mail te sturen naar inzicht@amstelveen.nl (tijdstip van gewenst vertrek er graag bij vermelden). Kaartjes moeten een half uur voor aanvang opgehaald worden in Amstelveen InZicht. Bent u niet op tijd? Dan maken we iemand anders blij met uw kaartje. Aanmelden vóór donderdag 31 mei, 12.00 uur.

FIETSEXCURSIE
Er is op de Dag van de Bouw ook een fietsexcursie langs de A9. Deze is inmiddels al volgeboekt. Maar niet getreurd. Op vrijdagmiddag 29 juni, 27 juli en 21 september is nog wel plek (aanvang 14.00 uur). Kijk
hier voor meer informatie.

KLEURWEDSTRIJD
Binnenkort bestaat Amstelveen InZicht 1 jaar. Ter ere hiervan organiseren we een kleurwedstrijd waarbij mooie prijzen te winnen zijn. De kleurplaten worden uitgedeeld op de basisscholen, zijn op te halen in het raadhuis en Amstelveen InZicht en kunnen worden gedownload via deze pagina. Kinderen die hun kleurplaat inleveren bij InZicht tijdens de Dag van de Bouw krijgen een heerlijk schepijsje.

Klik hier: Kleurplaat Dag van de Bouw

Kleurplaat

OPENINGSTIJDEN

WOENSDAG12.00 - 17.00 uur
DONDERDAG12.00 - 17.00 uur
VRIJDAG12.00 - 17.00 uur

EERSTE EN DERDE ZATERDAG
VAN DE MAAND 12.00 - 17.00 UUR

AGENDA

Amstelveen InZicht organiseert regelmatig informatiebijeenkomsten, excursies en rondleidingen. In de agenda ziet u het actuele overzicht.

WILT U MEER WETEN?

Stadsplein 103,
1181 ZM Amstelveen

Garage Schouwburg*

(020) 540 48 98

*2 uur gratis met personal shopping card Stadshart

Back To Top
Zoeken