Ga naar hoofdinhoud
AMV_advertentie_TorenArie_265x398_hr FINAL_klein_liggend

Doe mee aan de “Bouw je eigen toren” winactie!

29 april 2020 – De meivakantie is net begonnen, maar deze is dit jaar anders dan anders. De wereld lijkt een beetje stil te staan. Maar wist je dat mannen en vrouwen in de bouw doorwerken? Zo wordt er in Amstelveen hard gewerkt aan de nieuwe tramlijn en rondom de snelweg.  Maar ook de bouw van nieuwe woningen in Amstelveen gaat door.

Daarom hebben wij voor jou een uitdaging tijdens deze vakantie. Bouw de mooiste, grootste, meest creatieve toren. Ieder ontwerp en ieder materiaal is toegestaan. Alles kan, alles mag. Hiermee maak je, in verschillende leeftijdscategorieën, kans op Libris Venstra cadeaubonnen. Deze zijn ook online te besteden!

HOE MAAK JE KANS?

  • Stuur vóór 11 mei een foto van jouw mooiste, grootste, meest creatieve toren naar inzicht@amstelveen.nl. Wij vinden het extra leuk als je zelf ook op de foto staaT
  • Zet in de mail je naam en leeftijd
  • Een deskundige jury bepaalt de winnaar
  • De winnaar ontvangt binnen een week na de sluitingsdatum persoonlijk bericht

ACTIEVOORWAARDEN
Deelname aan de actie is gratis. Meedoen kan tot en met 10 mei 2020. De maximum leeftijd van een deelnemer is 12 jaar. Iedere deelnemer kan maximaal één keer deelnemen aan de actie. Vraag altijd aan je ouders of je mee mag doen. Door het opsturen van je foto geef je Amstelveen InZicht toestemming om deze te gebruiken voor communicatie-uitingen over de winactie. 

 

FOTOTENTOONSTELLING

OPENINGSTIJDEN

Woensdag 12:00 – 17:00 uur
Donderdag 12:00 – 17:00 uur
Vrijdag 12:00 – 17:00 uur
Eerste zaterdag van de maand 12:00 – 17:00 uur

❗️Let op: van vrijdag 29 september 20.00 uur tot zondag 1 oktober 09.00 uur is de #A9 in één richting dicht: vanaf knooppunt Badhoevedorp richting knooppunt Holendrecht.

🚗Verkeer wordt omgeleid via de A4, A10 en A2.

🔗

🚧van vrijdag 29 september 20.00 uur tot zondag 1 oktober 09.00 uur is de #A9 in 1 richting dicht: van knp Badhoevedorp richting knp Holendrecht.

🚗Verkeer rijdt om via de A4, A10 en A2.

Op 30 september tussen 07.00 en 23.00 uur zijn oprit 5 en 4 open.

Nog maar een paar plekjes vrij voor de busrondleiding van komende donderdag.🚌

Stap in Amstelveen of Ouderkerk a/d Amstel in de bus en bekijk de hoogtepunten van het programma SAA. Van Almere tot aan Amstelveen.

🔗Schrijf je makkelijk in via onze site: https://bezoekerscentrum.rijkswaterstaat.nl/SchipholAmsterdamAlmere/rondleidingen-highlights-saa/

Op donderdag 21 september organiseren we een webinar over het werk in Amstelveen. Op donderdag 28 september zijn we in de Schouwburg in Amstelveen voor een toelichting op de werkzaamheden. Voor het webinar moet u zich aanmelden, voor de inloopmarkt niet.

Load More

WILT U MEER WETEN?

Stadsplein 103,
1181 ZM Amstelveen

Garage Stadsplein

*2 uur gratis met personal shopping card Stadshart

Back To Top
Zoeken