Ga naar hoofdinhoud
AMV_advertentie_TorenArie_265x398_hr FINAL_klein_liggend

Doe mee aan de “Bouw je eigen toren” winactie!

29 april 2020 – De meivakantie is net begonnen, maar deze is dit jaar anders dan anders. De wereld lijkt een beetje stil te staan. Maar wist je dat mannen en vrouwen in de bouw doorwerken? Zo wordt er in Amstelveen hard gewerkt aan de nieuwe tramlijn en rondom de snelweg.  Maar ook de bouw van nieuwe woningen in Amstelveen gaat door.

Daarom hebben wij voor jou een uitdaging tijdens deze vakantie. Bouw de mooiste, grootste, meest creatieve toren. Ieder ontwerp en ieder materiaal is toegestaan. Alles kan, alles mag. Hiermee maak je, in verschillende leeftijdscategorieën, kans op Libris Venstra cadeaubonnen. Deze zijn ook online te besteden!

HOE MAAK JE KANS?

  • Stuur vóór 11 mei een foto van jouw mooiste, grootste, meest creatieve toren naar inzicht@amstelveen.nl. Wij vinden het extra leuk als je zelf ook op de foto staaT
  • Zet in de mail je naam en leeftijd
  • Een deskundige jury bepaalt de winnaar
  • De winnaar ontvangt binnen een week na de sluitingsdatum persoonlijk bericht

ACTIEVOORWAARDEN
Deelname aan de actie is gratis. Meedoen kan tot en met 10 mei 2020. De maximum leeftijd van een deelnemer is 12 jaar. Iedere deelnemer kan maximaal één keer deelnemen aan de actie. Vraag altijd aan je ouders of je mee mag doen. Door het opsturen van je foto geef je Amstelveen InZicht toestemming om deze te gebruiken voor communicatie-uitingen over de winactie. 

 

FOTOTENTOONSTELLING

OPENINGSTIJDEN

Woensdag 12:00 – 17:00 uur
Donderdag 12:00 – 17:00 uur
Vrijdag 12:00 – 17:00 uur
Eerste zaterdag van de maand 12:00 – 17:00 uur

🚌 Ben jij erbij? Op donderdag 30 mei starten we weer met de busrondleiding langs de highlights van de werkzaamheden rond de A9.
👉Meer weten en inschrijven? Kan hier: https://bezoekerscentrum.rijkswaterstaat.nl/.../rondleid.../

🎨 Kunstliefhebbers opgelet! De kunstschilder Iris Bijleveld uit Amstelveen, bekend om haar schilderijen van de A9, is op zoek naar inspiratie voor haar volgende schilderij. 🖼️ Heb jij een origineel idee voor een nieuw A9-schilderij?

2

📸✨ Ontdek de nostalgie bij "Auto's van Toen" in Amstelveen InZicht! Met al 650+ bezoekers en tellende, is het een groot succes! Mis dit niet, nog te zien tot 12 april op het Stadsplein. En terwijl je hier bent, doe mee aan onze prijsvraag en maak kans op kaartjes voor het

🚧Let op: komende vrij, 1 maart 20u is de A9 afgesloten vanaf knooppunt Holendrecht tot en met afrit 5 Amstelveen-stadshart. Dit duurt tot ma 4 maart 5u.
🚗Ga je richting Schiphol of Haarlem? Dan word je omgeleid via de A2, A10 en A4. De extra reistijd is 10 tot 30 minuten.

Load More

WILT U MEER WETEN?

Stadsplein 103,
1181 ZM Amstelveen

Garage Stadsplein

*2 uur gratis met personal shopping card Stadshart

Back To Top
Zoeken