Ga naar hoofdinhoud

Eerste magazine Amstelveen InZicht een feit!

26 oktober 2017 – Komende week vinden alle Amstelveners een exemplaar van het magazine Amstelveen InZicht op hun deurmat. Gemeente Amstelveen geeft dit magazine samen met Rijkswaterstaat, Vervoerregio Amsterdam en Metro en Tram twee keer per jaar uit. In het magazine staan artikelen over de verbreding van de A9, ombouw van de Amstelveenlijn en vernieuwing van het Stadshart. Op 9 november geen exemplaar in huis? Haal er één op bij Belevingscentrum Amstelveen InZicht of het raadhuis. Nu al nieuwsgierig? Vanaf zaterdag 28 oktober staat het magazine ook op deze website (tab Magazine).  

FOTOTENTOONSTELLING

OPENINGSTIJDEN

Woensdag 12:00 – 17:00 uur
Donderdag 12:00 – 17:00 uur
Vrijdag 12:00 – 17:00 uur
Eerste zaterdag van de maand 12:00 – 17:00 uur

Wij kijken terug op een succesvolle editie van de Dag van de Bouw met een record aantal bezoekers van ruim 2500!

Bekijk alle foto's op: https://bezoekerscentrum.rijkswaterstaat.nl/SchipholAmsterdamAlmere/?gallery=succesvolle-dag-van-de-bouw-in-amstelveen.

Ontdek de wereld van de bouw! 📷 Kom op zaterdag 8 juni naar de A9 bouwplaats in Amstelveen. Klim in een bouwmachine, doe mee aan de fietsrondleiding of speel met kilo’s LEGO! 📷📷 Leer alles over de verbreding en verdiepte aanleg van de A9 Badhoevedorp-Holendrecht.

🚌 Ben jij erbij? Op donderdag 30 mei starten we weer met de busrondleiding langs de highlights van de werkzaamheden rond de A9.
👉Meer weten en inschrijven? Kan hier: https://bezoekerscentrum.rijkswaterstaat.nl/.../rondleid.../

Load More

WILT U MEER WETEN?

Stadsplein 103,
1181 ZM Amstelveen

Garage Stadsplein

*2 uur gratis met personal shopping card Stadshart

Back To Top
Zoeken