Ga naar hoofdinhoud

Fietsexcursie Amstelveenlijn

Een fietstocht door de toekomst. Door het enorme succes van afgelopen jaren, organiseert de gemeente Amstelveen in het voorjaar en in de zomer weer fietsexcursies langs de A9. Nieuw dit jaar zijn de excursies langs het bouwterrein van de Amstelveenlijn.

Deelnemers fietsen onder begeleiding van de projectleider langs de punten waar tijdens of na de verbreding van de rijksweg het één en ander gaat veranderen. Zo fietst u onder andere door het Oude Dorp, langs het Keizer Karel College, het Meanderpark en het Bovenlandpad. Dit jaar kunt u ook meefietsen langs het bouwterrein van de Amstelveenlijn. U krijgt te zien waar wij op dit moment aan het werk zijn. Medewerkers van VITAL, de hoofdaannemer van het project, geven een toelichting op de ombouw van de sneltram en de aanleg van de verdiepte kruispunten.

Ook benieuwd? Meldt u zich dan snel aan voor één van de excursies!  

Programma:
14.00 – 14.30 uur uitleg project A9/Amstelveenlijn bij Amstelveen InZicht

14.30 – 16.30 uur fietsexcursie
16.30 centrale afsluiting bij Amstelveen InZicht

*De fietsexcursie A9 op zaterdag 15 juni begint om 13.00 uur en duurt tot 15.30 uur. 

Aanmelden
Aanmelden kan via: inzicht@amstelveen.nl.

NB. Het is de bedoeling dat u uw eigen fiets meeneemt. Aangezien de fietsexcursie zo’n anderhalf uur duurt en er behoorlijk doorgefietst moet worden om alle punten aan te doen adviseren we u zich alleen aan te melden als u over een gemiddelde tot goede conditie beschikt.

Back To Top
Zoeken