Ga naar hoofdinhoud

8 april 2024 – Laatste kans! Heeft u de tentoonstelling al gezien? 

De fototentoonstelling “Auto’s van Toen” in bezoekerscentrum Amstelveen InZicht is een succes. Maar liefst 650 bezoekers hebben de unieke fotocollectie van klassieke auto’s in Amstelveen al bekeken. De expositie is tot en met vrijdag 12 april te bewonderen in het bezoekerscentrum aan het Stadsplein.

Prijsvraag
Om te vieren dat het animo voor de tentoonstelling zo groot is, heeft Amstelveen InZicht een speciale prijsvraag bedacht. Raad hoeveel auto’s er op de foto staan in het bezoekerscentrum en win! Onder de deelnemers die het juiste aantal raden, verloot Amstelveen InZicht een mooie prijs: vier kaartjes voor het Louwman Museum waar de oudste privécollectie automobielen ter wereld te bewonderen is.

Klassiekers op de A9 en het Stadshart
De tentoonstelling laat foto’s en videobeelden uit het gemeentearchief zien van oude voertuigen die vroeger bij het Stadshart en op de Rijksweg A9 reden. Denk aan een foto genomen rond 1963, waar auto’s langs de Meanderflats bij het Stadshart reden die toen nog in aanbouw waren.

Bezoek Amstelveen InZicht
In het bezoekerscentrum Amstelveen InZicht kunnen bewoners informatie vinden en vragen stellen over de werkzaamheden aan de A9 en de vernieuwing van het Stadshart. Het bezoekerscentrum is geopend op woensdag, donderdag, vrijdag en de eerste zaterdag van de maand, van 12.00 tot 17.00 uur. Het centrum is gevestigd boven de bibliotheek aan Stadsplein 103 (ingang boekhandel Venstra).

Back To Top
Zoeken