Ga naar hoofdinhoud
GVB-Onderuit-beeld-Amstelveenlijn-2

Het Amstelveenlijnpakket: vraag hem aan!

15 februari 2o19 – Vanaf zondag 3 maart rijdt lijn 51 niet meer tussen Amstelveen Westwijk en Station Zuid. U kunt dan bus 55, tram 5 of de bussen van Connexxion gebruiken om uw reis te vervolgen. Met het gratis Amstelveenlijnpakket van GVB en Connexxion kunt u vanaf 3 maart uw nieuwe route in Amstelveen en Buitenveldert ontdekken.

Het pakket is voor reizigers die vanaf 3 maart anders moeten reizen omdat lijn 51 niet meer tussen Station Zuid en Amstelveen Westwijk rijdt. Dus woont of werkt u in Amstelveen, Amsterdam Buitenveldert, Uithoorn, De Kwakel, Aalsmeer of Kudelstaart dan kunt u het Amstelveenlijnpakket aanvragen.

Hierbij geldt:

WAT ZIT ER IN HET AMSTELVEENLIJNPAKKET?

  • Twee probeertickets – geldig bij GVB én Connexxion
  • Een OV-plattegrond
  • Een aantal bonnen voor leuke kortingen bij diverse gelegenheden in Amstelveen en Buitenveldert

Naar het aanvraagformulier (u gaat naar de website van GVB)

Meer weten over het OV? Kijk voor alle informatie over de trams en de bussen op gvb.nl/amstelveenlijn en/of raadpleeg de OV-reisplanner 9292.nl.

FOTOTENTOONSTELLING

OPENINGSTIJDEN

Woensdag 12:00 – 17:00 uur
Donderdag 12:00 – 17:00 uur
Vrijdag 12:00 – 17:00 uur
Eerste zaterdag van de maand 12:00 – 17:00 uur

🚌 Ben jij erbij? Op donderdag 30 mei starten we weer met de busrondleiding langs de highlights van de werkzaamheden rond de A9.
👉Meer weten en inschrijven? Kan hier: https://bezoekerscentrum.rijkswaterstaat.nl/.../rondleid.../

🎨 Kunstliefhebbers opgelet! De kunstschilder Iris Bijleveld uit Amstelveen, bekend om haar schilderijen van de A9, is op zoek naar inspiratie voor haar volgende schilderij. 🖼️ Heb jij een origineel idee voor een nieuw A9-schilderij?

2

📸✨ Ontdek de nostalgie bij "Auto's van Toen" in Amstelveen InZicht! Met al 650+ bezoekers en tellende, is het een groot succes! Mis dit niet, nog te zien tot 12 april op het Stadsplein. En terwijl je hier bent, doe mee aan onze prijsvraag en maak kans op kaartjes voor het

🚧Let op: komende vrij, 1 maart 20u is de A9 afgesloten vanaf knooppunt Holendrecht tot en met afrit 5 Amstelveen-stadshart. Dit duurt tot ma 4 maart 5u.
🚗Ga je richting Schiphol of Haarlem? Dan word je omgeleid via de A2, A10 en A4. De extra reistijd is 10 tot 30 minuten.

Load More

WILT U MEER WETEN?

Stadsplein 103,
1181 ZM Amstelveen

Garage Stadsplein

*2 uur gratis met personal shopping card Stadshart

Back To Top
Zoeken