Ga naar hoofdinhoud
Foto PB Historische tentoonstlling.klein

Historische fototentoonstelling vanwege succes verlengd

26 juli 2022 – Vanwege de hoge bezoekersaantallen en enthousiaste reacties is de historische fototentoonstelling bij Amstelveen InZicht met een maand verlengd. De tentoonstelling is nog tot vrijdag 2 september te zien in het belevingscentrum aan het Stadsplein.

VEEL INTERESSE IN FOTO’S
Sinds de opening zijn er al ruim 300 bezoekers naar de tentoonstelling geweest. De bezoekers hebben veelal verhalen van vroeger; bijvoorbeeld waar ze hebben gewoond of een mooie herinnering aan de verbouwing van de A9 in de jaren zestig.

ARVHIEFBEELDEN VAN DE A9 EN HET STADSHART
De tentoonstelling geeft aan de hand van oude archiefbeelden een inkijkje in de aanleg van de Rijksweg A9 en de ontwikkelingen in het Stadshart van Amstelveen. De fototentoonstelling is zorgvuldig samengesteld door medewerkers van de gemeente Amstelveen en Rijkswaterstaat. De afgelopen jaren is veel gedaan om gemeentelijk historisch materiaal te digitaliseren. Het resultaat hiervan is te vinden op beeldbank.amstelveen.nl.

LANGSKOMEN BIJ AMSTELVEEN INZICHT
Amstelveen InZicht is geopend op woensdag, donderdag, vrijdag én de eerste zaterdag van de maand van 12.00-17.00 uur. Het belevingscentrum bevindt zich boven de bibliotheek op Stadsplein 103 en is een initiatief van de gemeente Amstelveen, Rijkswaterstaat en de Vervoerregio Amsterdam.

FOTOTENTOONSTELLING

OPENINGSTIJDEN

Woensdag 12:00 – 17:00 uur
Donderdag 12:00 – 17:00 uur
Vrijdag 12:00 – 17:00 uur
Eerste zaterdag van de maand 12:00 – 17:00 uur

WILT U MEER WETEN?

Stadsplein 103,
1181 ZM Amstelveen

Garage Stadsplein

*2 uur gratis met personal shopping card Stadshart

Back To Top
Zoeken