Ga naar hoofdinhoud
Foto PB Historische tentoonstlling.klein

Historische fototentoonstelling vanwege succes verlengd

26 juli 2022 – Vanwege de hoge bezoekersaantallen en enthousiaste reacties is de historische fototentoonstelling bij Amstelveen InZicht met een maand verlengd. De tentoonstelling is nog tot vrijdag 2 september te zien in het belevingscentrum aan het Stadsplein.

VEEL INTERESSE IN FOTO’S
Sinds de opening zijn er al ruim 300 bezoekers naar de tentoonstelling geweest. De bezoekers hebben veelal verhalen van vroeger; bijvoorbeeld waar ze hebben gewoond of een mooie herinnering aan de verbouwing van de A9 in de jaren zestig.

ARVHIEFBEELDEN VAN DE A9 EN HET STADSHART
De tentoonstelling geeft aan de hand van oude archiefbeelden een inkijkje in de aanleg van de Rijksweg A9 en de ontwikkelingen in het Stadshart van Amstelveen. De fototentoonstelling is zorgvuldig samengesteld door medewerkers van de gemeente Amstelveen en Rijkswaterstaat. De afgelopen jaren is veel gedaan om gemeentelijk historisch materiaal te digitaliseren. Het resultaat hiervan is te vinden op beeldbank.amstelveen.nl.

LANGSKOMEN BIJ AMSTELVEEN INZICHT
Amstelveen InZicht is geopend op woensdag, donderdag, vrijdag én de eerste zaterdag van de maand van 12.00-17.00 uur. Het belevingscentrum bevindt zich boven de bibliotheek op Stadsplein 103 en is een initiatief van de gemeente Amstelveen, Rijkswaterstaat en de Vervoerregio Amsterdam.

FOTOTENTOONSTELLING

OPENINGSTIJDEN

Woensdag 12:00 – 17:00 uur
Donderdag 12:00 – 17:00 uur
Vrijdag 12:00 – 17:00 uur
Eerste zaterdag van de maand 12:00 – 17:00 uur

🚌 Ben jij erbij? Op donderdag 30 mei starten we weer met de busrondleiding langs de highlights van de werkzaamheden rond de A9.
👉Meer weten en inschrijven? Kan hier: https://bezoekerscentrum.rijkswaterstaat.nl/.../rondleid.../

🎨 Kunstliefhebbers opgelet! De kunstschilder Iris Bijleveld uit Amstelveen, bekend om haar schilderijen van de A9, is op zoek naar inspiratie voor haar volgende schilderij. 🖼️ Heb jij een origineel idee voor een nieuw A9-schilderij?

2

📸✨ Ontdek de nostalgie bij "Auto's van Toen" in Amstelveen InZicht! Met al 650+ bezoekers en tellende, is het een groot succes! Mis dit niet, nog te zien tot 12 april op het Stadsplein. En terwijl je hier bent, doe mee aan onze prijsvraag en maak kans op kaartjes voor het

🚧Let op: komende vrij, 1 maart 20u is de A9 afgesloten vanaf knooppunt Holendrecht tot en met afrit 5 Amstelveen-stadshart. Dit duurt tot ma 4 maart 5u.
🚗Ga je richting Schiphol of Haarlem? Dan word je omgeleid via de A2, A10 en A4. De extra reistijd is 10 tot 30 minuten.

Load More

WILT U MEER WETEN?

Stadsplein 103,
1181 ZM Amstelveen

Garage Stadsplein

*2 uur gratis met personal shopping card Stadshart

Back To Top
Zoeken