Ga naar hoofdinhoud
OmleidingsroutesBBW7

Lokale wegen aangepast ter voorbereiding verdieping A9

28 maart 2019 – Om Amstelveen ook tijdens de bouwwerkzaamheden aan de verbreding en verdieping van de A9 Badhoevedorp – Holendrecht goed bereikbaar te houden, worden diverse lokale wegen in Amstelveen nu al aangepast.

Zo blijft het verkeer straks goed doorstromen als er (tijdelijke) omleidingsroutes ingezet worden door afsluitingen op de A9. De volgende wegen zijn al aangepast:

  • Begin 2018 is de kruising van de Laan van Langerhuize/Burgemeester Boersweg met enkele rijstroken verbreed en opgeleverd.
  • Eind 2018 is de rotonde op Keizer Karelweg met de Meester G. Groen van Prinstererlaan opgeleverd.
  • Vorig weekend is de kruising Oranjebaan/Burgemeester Boersweg verbreed en opgeleverd
  • De verkeerslichten op de kruispunten zijn ook uitgebreid en vernieuwd zodat ze meer verkeer aankunnen en de Vervoerregio Amsterdam. Daarnaast werden bezoekers tijdens twee plenaire presentaties meegenomen in de plannen. Vragen gingen met name over praktische gevolgen voor de dagelijkse route van huis naar werk en de verkeerssituatie in de buurt.

Bekijk ook de foto’s van het werk Oranjebaan/Burgemeester Boersweg.

FOTOTENTOONSTELLING

OPENINGSTIJDEN

Woensdag 12:00 – 17:00 uur
Donderdag 12:00 – 17:00 uur
Vrijdag 12:00 – 17:00 uur
Eerste zaterdag van de maand 12:00 – 17:00 uur

🚌 Ben jij erbij? Op donderdag 30 mei starten we weer met de busrondleiding langs de highlights van de werkzaamheden rond de A9.
👉Meer weten en inschrijven? Kan hier: https://bezoekerscentrum.rijkswaterstaat.nl/.../rondleid.../

🎨 Kunstliefhebbers opgelet! De kunstschilder Iris Bijleveld uit Amstelveen, bekend om haar schilderijen van de A9, is op zoek naar inspiratie voor haar volgende schilderij. 🖼️ Heb jij een origineel idee voor een nieuw A9-schilderij?

2

📸✨ Ontdek de nostalgie bij "Auto's van Toen" in Amstelveen InZicht! Met al 650+ bezoekers en tellende, is het een groot succes! Mis dit niet, nog te zien tot 12 april op het Stadsplein. En terwijl je hier bent, doe mee aan onze prijsvraag en maak kans op kaartjes voor het

🚧Let op: komende vrij, 1 maart 20u is de A9 afgesloten vanaf knooppunt Holendrecht tot en met afrit 5 Amstelveen-stadshart. Dit duurt tot ma 4 maart 5u.
🚗Ga je richting Schiphol of Haarlem? Dan word je omgeleid via de A2, A10 en A4. De extra reistijd is 10 tot 30 minuten.

Load More

WILT U MEER WETEN?

Stadsplein 103,
1181 ZM Amstelveen

Garage Stadsplein

*2 uur gratis met personal shopping card Stadshart

Back To Top
Zoeken