Ga naar hoofdinhoud

Nieuwste Amstelveen InZicht magazine is uit

13 november 2019 – Vanaf deze week valt de nieuwste editie van Amstelveen InZicht magazine bij inwoners op de mat. Deze keer onder meer aandacht voor de komst van de Pathé bioscoop, een interview met ecoloog Erik van Langen van Rijkswaterstaat en wethouder Herbert Raat in gesprek met twee bewoners van de Meander.

Amstelveen InZicht magazine is een uitgave van de gemeente Amstelveen, Rijkswaterstaat, Vervoerregio Amsterdam en Metro en Tram. Het is inmiddels al de vijfde keer dat het magazine uitkomt.

OOK AF TE HALEN IN HET BELEVINGSCENTRUM
Inwoners met een nee-nee sticker ontvangen het magazine niet. Daarom is deze ook af te halen in het raadhuis (Laan Nieuwer-Amstel 1) of bij belevingscentrum Amstelveen InZicht (Stadsplein 103, bovenste etage).

Online lezen? Dat kan hier. For English, click here.

FOTOTENTOONSTELLING

OPENINGSTIJDEN

Woensdag 12:00 – 17:00 uur
Donderdag 12:00 – 17:00 uur
Vrijdag 12:00 – 17:00 uur
Eerste zaterdag van de maand 12:00 – 17:00 uur

Wij kijken terug op een succesvolle editie van de Dag van de Bouw met een record aantal bezoekers van ruim 2500!

Bekijk alle foto's op: https://bezoekerscentrum.rijkswaterstaat.nl/SchipholAmsterdamAlmere/?gallery=succesvolle-dag-van-de-bouw-in-amstelveen.

Ontdek de wereld van de bouw! 📷 Kom op zaterdag 8 juni naar de A9 bouwplaats in Amstelveen. Klim in een bouwmachine, doe mee aan de fietsrondleiding of speel met kilo’s LEGO! 📷📷 Leer alles over de verbreding en verdiepte aanleg van de A9 Badhoevedorp-Holendrecht.

🚌 Ben jij erbij? Op donderdag 30 mei starten we weer met de busrondleiding langs de highlights van de werkzaamheden rond de A9.
👉Meer weten en inschrijven? Kan hier: https://bezoekerscentrum.rijkswaterstaat.nl/.../rondleid.../

Load More

WILT U MEER WETEN?

Stadsplein 103,
1181 ZM Amstelveen

Garage Stadsplein

*2 uur gratis met personal shopping card Stadshart

Back To Top
Zoeken