Ga naar hoofdinhoud
header-kabels-en-leidingen-nuon-warmte

Saskia van Uylenburgweg deels dicht tussen 23 april en 9 mei

12 april 2018 – Aannemer Denys is in opdracht van Nuon Warmte tot en met mei 2018 bezig met het verleggen van hun warmteleiding rondom de kruispunten Kronenburg en Zonnestein. Onderdeel van deze verleggingswerkzaamheden is een open ontgraving op de Saskia van Uylenburgweg.

Onderdeel van deze verleggingswerkzaamheden is een open ontgraving op de Saskia van Uylenburgweg tussen 23 april en 9 mei. Dit zorgt voor hinder voor het verkeer, omdat één weghelft (rijbaan en fiets- en voetpad zuidzijde) van de Saskia van Uylenburgweg tussen de Beneluxbaan en de rotonde Eleanor Rooseveltlaan/Prof. J.H. Bavincklaan gestremd zal zijn voor al het verkeer. De rotonde en de andere weghelft (noordzijde) van de Saskia van Uylenburgweg richting de Beneluxbaan blijven wel toegankelijk. Omleidingen worden ter plaatse aangegeven met borden.

  • Autoverkeer vanuit het zuiden kan via de Beneluxbaan – Straat van Messina – Eleanor Rooseveltlaan én via de Beneluxbaan – Uilenstede – Prof. J.H. Bavincklaan
  • Autoverkeer vanuit het noorden wordt omgeleid via de Beneluxbaan – Straat van Messina – Eleanor Rooseveltlaan
  • (Brom)fietsers worden omgeleid via het fietspad aan de overzijde van de Saskia van Uylenburgweg
  • Voetgangers worden aan de zijde van de rotonde Eleanor Rooseveltlaan via de andere kant naar de Saskia van Uylenburgweg omgeleid. De voetgangersoversteek naar de tramhalte Kronenburg blijft toegankelijk

Er wordt gewerkt op werkdagen tussen 7.00 en 19.00 uur. Nabij de werkterreinen kan er sprake zijn van geluidshinder. De planning is onder voorbehoud van wijzigingen. Meer informatie over deze werkzaamheden vindt u op http://www.amstelveenlijn.nl/.

FOTOTENTOONSTELLING

OPENINGSTIJDEN

Woensdag 12:00 – 17:00 uur
Donderdag 12:00 – 17:00 uur
Vrijdag 12:00 – 17:00 uur
Eerste zaterdag van de maand 12:00 – 17:00 uur

🚧Let op: komende vrij, 1 maart 20u is de A9 afgesloten vanaf knooppunt Holendrecht tot en met afrit 5 Amstelveen-stadshart. Dit duurt tot ma 4 maart 5u.
🚗Ga je richting Schiphol of Haarlem? Dan word je omgeleid via de A2, A10 en A4. De extra reistijd is 10 tot 30 minuten.

De ❌ wapens ❌van @Gem_Amstelveen en @Ouder_Amstel komen op twee bruggen over de A9, bij Amstel en Bullewijk. 'De overgang wordt nu extra bijzonder en iconisch door het gemeentewapen aan weerszijden van de brug.’ Lees er hier meer over:
https://bit.ly/3UKUHrq

Nieuwe fototentoonstelling ‘Auto’s van Toen’ in Amstelveen InZicht
Autoliefhebbers opgelet: vanaf woensdag 14 februari is er een nieuwe tentoonstelling in belevingscentrum Amstelveen InZicht te bewonderen.

⛔️Let op: Ernstige verkeershinder verwacht met avondspits op A9 vanaf Badhoevedorp richting Holendrecht. Verbindingsboog bij knp Holendrecht, vanaf de A9 naar A2 ri Utrecht is dicht door slecht wegdek.

🚗Verkeer ri Almere/Utrecht gaat via de A4, A10 en A2.

Load More

WILT U MEER WETEN?

Stadsplein 103,
1181 ZM Amstelveen

Garage Stadsplein

*2 uur gratis met personal shopping card Stadshart

Back To Top
Zoeken