Ga naar hoofdinhoud
header-kabels-en-leidingen-nuon-warmte

Saskia van Uylenburgweg deels dicht tussen 23 april en 9 mei

12 april 2018 – Aannemer Denys is in opdracht van Nuon Warmte tot en met mei 2018 bezig met het verleggen van hun warmteleiding rondom de kruispunten Kronenburg en Zonnestein. Onderdeel van deze verleggingswerkzaamheden is een open ontgraving op de Saskia van Uylenburgweg.

Onderdeel van deze verleggingswerkzaamheden is een open ontgraving op de Saskia van Uylenburgweg tussen 23 april en 9 mei. Dit zorgt voor hinder voor het verkeer, omdat één weghelft (rijbaan en fiets- en voetpad zuidzijde) van de Saskia van Uylenburgweg tussen de Beneluxbaan en de rotonde Eleanor Rooseveltlaan/Prof. J.H. Bavincklaan gestremd zal zijn voor al het verkeer. De rotonde en de andere weghelft (noordzijde) van de Saskia van Uylenburgweg richting de Beneluxbaan blijven wel toegankelijk. Omleidingen worden ter plaatse aangegeven met borden.

  • Autoverkeer vanuit het zuiden kan via de Beneluxbaan – Straat van Messina – Eleanor Rooseveltlaan én via de Beneluxbaan – Uilenstede – Prof. J.H. Bavincklaan
  • Autoverkeer vanuit het noorden wordt omgeleid via de Beneluxbaan – Straat van Messina – Eleanor Rooseveltlaan
  • (Brom)fietsers worden omgeleid via het fietspad aan de overzijde van de Saskia van Uylenburgweg
  • Voetgangers worden aan de zijde van de rotonde Eleanor Rooseveltlaan via de andere kant naar de Saskia van Uylenburgweg omgeleid. De voetgangersoversteek naar de tramhalte Kronenburg blijft toegankelijk

Er wordt gewerkt op werkdagen tussen 7.00 en 19.00 uur. Nabij de werkterreinen kan er sprake zijn van geluidshinder. De planning is onder voorbehoud van wijzigingen. Meer informatie over deze werkzaamheden vindt u op http://www.amstelveenlijn.nl/.

FOTOTENTOONSTELLING

OPENINGSTIJDEN

Woensdag 12:00 – 17:00 uur
Donderdag 12:00 – 17:00 uur
Vrijdag 12:00 – 17:00 uur
Eerste zaterdag van de maand 12:00 – 17:00 uur

❗️Let op: van vrijdag 29 september 20.00 uur tot zondag 1 oktober 09.00 uur is de #A9 in één richting dicht: vanaf knooppunt Badhoevedorp richting knooppunt Holendrecht.

🚗Verkeer wordt omgeleid via de A4, A10 en A2.

🔗

🚧van vrijdag 29 september 20.00 uur tot zondag 1 oktober 09.00 uur is de #A9 in 1 richting dicht: van knp Badhoevedorp richting knp Holendrecht.

🚗Verkeer rijdt om via de A4, A10 en A2.

Op 30 september tussen 07.00 en 23.00 uur zijn oprit 5 en 4 open.

Nog maar een paar plekjes vrij voor de busrondleiding van komende donderdag.🚌

Stap in Amstelveen of Ouderkerk a/d Amstel in de bus en bekijk de hoogtepunten van het programma SAA. Van Almere tot aan Amstelveen.

🔗Schrijf je makkelijk in via onze site: https://bezoekerscentrum.rijkswaterstaat.nl/SchipholAmsterdamAlmere/rondleidingen-highlights-saa/

Op donderdag 21 september organiseren we een webinar over het werk in Amstelveen. Op donderdag 28 september zijn we in de Schouwburg in Amstelveen voor een toelichting op de werkzaamheden. Voor het webinar moet u zich aanmelden, voor de inloopmarkt niet.

Load More

WILT U MEER WETEN?

Stadsplein 103,
1181 ZM Amstelveen

Garage Stadsplein

*2 uur gratis met personal shopping card Stadshart

Back To Top
Zoeken