Ga naar hoofdinhoud
terrassen2

Stadsplein viert uitbreiding en vernieuwing van horeca

13 september 2018 – Ruim 450m2 aan extra eet-en drinkgelegenheid in Amstelveen
De drie vernieuwde en nieuwe horecazaken op het Stadsplein van Stadshart Amstelveen zijn vandaag feestelijk geopend door wethouder en locoburgemeester Herbert Raat en managing director Bart van Twillert van Unibail-Rodamco-Westfield. De afgelopen periode onderging de Noordzijde een metamorfose. De arcade werd dichtgezet en heeft plaats gemaakt voor nieuwe hoge kwaliteitserres en nieuwe terrassen dankzij unieke terrassenbakken. De toevoeging van de terrasbakken bieden 450m2 aan extra ruimte. De Noordzijde wordt gevuld met diverse horeca waaronder BLVD café, Saigon Càphê, en Zorgeloos. De verbouwing zorgt voor een intiemere uitstraling van het Stadsplein. Voor meer informatie zie www.stadshartamstelveen.nl 

GESLAAGDE MISSIE
Stadshart Amstelveen is trots op het resultaat, Bart van Twillert (Managing director Unibail-Rodamco-Westfield); “Onze missie met de verbouwing was om hoge kwaliteit F&B concepten te realiseren, bezoekers een ‘shopping break’ en daarnaast een divers aanbod aan eetgelegenheden te bieden. Zo is het Stadsplein een mooie uitvalsbasis tussen het veelzijdige winkelaanbod. De opening vandaag markeert de feestelijke viering van een geslaagde missie.”

Wethouder Economische Zaken Floor Gordon voegt hieraan toe: “De nieuwe inrichting van het plein en de nieuwe vernieuwde horeca is een prachtige aanvulling voor ons Stadshart en het is goed voor onze retail. Inwoners en bezoekers van onze stad willen tijdens het winkelen graag wat eten en drinken op een mooie locatie. Ook ’s avonds geeft de vernieuwde horeca de gewenste levendigheid op het plein”. Wethouder Stadshart Herbert Raat geeft aan: “Het duurde even maar de terrassen zijn gereed. Het is voor ons Stadshart belangrijk kwalitatief goede horeca aan het plein te hebben. Het is tijd om nu door te pakken. Kijken hoe we de Rembrandtweg op korte termijn ook kunnen aanpakken en opwaarderen. Het is voor Amstelveen en haar inwoners belangrijk een aantrekkelijk centrum te hebben.”

FOTOTENTOONSTELLING

OPENINGSTIJDEN

Woensdag 12:00 – 17:00 uur
Donderdag 12:00 – 17:00 uur
Vrijdag 12:00 – 17:00 uur
Eerste zaterdag van de maand 12:00 – 17:00 uur

❗️Let op: van vrijdag 29 september 20.00 uur tot zondag 1 oktober 09.00 uur is de #A9 in één richting dicht: vanaf knooppunt Badhoevedorp richting knooppunt Holendrecht.

🚗Verkeer wordt omgeleid via de A4, A10 en A2.

🔗

🚧van vrijdag 29 september 20.00 uur tot zondag 1 oktober 09.00 uur is de #A9 in 1 richting dicht: van knp Badhoevedorp richting knp Holendrecht.

🚗Verkeer rijdt om via de A4, A10 en A2.

Op 30 september tussen 07.00 en 23.00 uur zijn oprit 5 en 4 open.

Nog maar een paar plekjes vrij voor de busrondleiding van komende donderdag.🚌

Stap in Amstelveen of Ouderkerk a/d Amstel in de bus en bekijk de hoogtepunten van het programma SAA. Van Almere tot aan Amstelveen.

🔗Schrijf je makkelijk in via onze site: https://bezoekerscentrum.rijkswaterstaat.nl/SchipholAmsterdamAlmere/rondleidingen-highlights-saa/

Op donderdag 21 september organiseren we een webinar over het werk in Amstelveen. Op donderdag 28 september zijn we in de Schouwburg in Amstelveen voor een toelichting op de werkzaamheden. Voor het webinar moet u zich aanmelden, voor de inloopmarkt niet.

Load More

WILT U MEER WETEN?

Stadsplein 103,
1181 ZM Amstelveen

Garage Stadsplein

*2 uur gratis met personal shopping card Stadshart

Back To Top
Zoeken