Ga naar hoofdinhoud
terrassen2

Stadsplein viert uitbreiding en vernieuwing van horeca

13 september 2018 – Ruim 450m2 aan extra eet-en drinkgelegenheid in Amstelveen
De drie vernieuwde en nieuwe horecazaken op het Stadsplein van Stadshart Amstelveen zijn vandaag feestelijk geopend door wethouder en locoburgemeester Herbert Raat en managing director Bart van Twillert van Unibail-Rodamco-Westfield. De afgelopen periode onderging de Noordzijde een metamorfose. De arcade werd dichtgezet en heeft plaats gemaakt voor nieuwe hoge kwaliteitserres en nieuwe terrassen dankzij unieke terrassenbakken. De toevoeging van de terrasbakken bieden 450m2 aan extra ruimte. De Noordzijde wordt gevuld met diverse horeca waaronder BLVD café, Saigon Càphê, en Zorgeloos. De verbouwing zorgt voor een intiemere uitstraling van het Stadsplein. Voor meer informatie zie www.stadshartamstelveen.nl 

GESLAAGDE MISSIE
Stadshart Amstelveen is trots op het resultaat, Bart van Twillert (Managing director Unibail-Rodamco-Westfield); “Onze missie met de verbouwing was om hoge kwaliteit F&B concepten te realiseren, bezoekers een ‘shopping break’ en daarnaast een divers aanbod aan eetgelegenheden te bieden. Zo is het Stadsplein een mooie uitvalsbasis tussen het veelzijdige winkelaanbod. De opening vandaag markeert de feestelijke viering van een geslaagde missie.”

Wethouder Economische Zaken Floor Gordon voegt hieraan toe: “De nieuwe inrichting van het plein en de nieuwe vernieuwde horeca is een prachtige aanvulling voor ons Stadshart en het is goed voor onze retail. Inwoners en bezoekers van onze stad willen tijdens het winkelen graag wat eten en drinken op een mooie locatie. Ook ’s avonds geeft de vernieuwde horeca de gewenste levendigheid op het plein”. Wethouder Stadshart Herbert Raat geeft aan: “Het duurde even maar de terrassen zijn gereed. Het is voor ons Stadshart belangrijk kwalitatief goede horeca aan het plein te hebben. Het is tijd om nu door te pakken. Kijken hoe we de Rembrandtweg op korte termijn ook kunnen aanpakken en opwaarderen. Het is voor Amstelveen en haar inwoners belangrijk een aantrekkelijk centrum te hebben.”

FOTOTENTOONSTELLING

OPENINGSTIJDEN

Woensdag 12:00 – 17:00 uur
Donderdag 12:00 – 17:00 uur
Vrijdag 12:00 – 17:00 uur
Eerste zaterdag van de maand 12:00 – 17:00 uur

🚌 Ben jij erbij? Op donderdag 30 mei starten we weer met de busrondleiding langs de highlights van de werkzaamheden rond de A9.
👉Meer weten en inschrijven? Kan hier: https://bezoekerscentrum.rijkswaterstaat.nl/.../rondleid.../

🎨 Kunstliefhebbers opgelet! De kunstschilder Iris Bijleveld uit Amstelveen, bekend om haar schilderijen van de A9, is op zoek naar inspiratie voor haar volgende schilderij. 🖼️ Heb jij een origineel idee voor een nieuw A9-schilderij?

2

📸✨ Ontdek de nostalgie bij "Auto's van Toen" in Amstelveen InZicht! Met al 650+ bezoekers en tellende, is het een groot succes! Mis dit niet, nog te zien tot 12 april op het Stadsplein. En terwijl je hier bent, doe mee aan onze prijsvraag en maak kans op kaartjes voor het

🚧Let op: komende vrij, 1 maart 20u is de A9 afgesloten vanaf knooppunt Holendrecht tot en met afrit 5 Amstelveen-stadshart. Dit duurt tot ma 4 maart 5u.
🚗Ga je richting Schiphol of Haarlem? Dan word je omgeleid via de A2, A10 en A4. De extra reistijd is 10 tot 30 minuten.

Load More

WILT U MEER WETEN?

Stadsplein 103,
1181 ZM Amstelveen

Garage Stadsplein

*2 uur gratis met personal shopping card Stadshart

Back To Top
Zoeken