Ga naar hoofdinhoud
190615-Amstelveen_BouwplaatsAmstelveenlijn_07

Veel bezoek tijdens de Dag van de Bouw

18 juni 2019 – Afgelopen zaterdag vormde belevingscentrum Inzicht weer het kloppende hart van de Dag van de Bouw in Amstelveen. Bijna 350 mensen kwamen ’s middags langs om een virtual reality ritje te maken op de A9 of eens te ervaren hoe de toekomstige Amstelveenlijn eruit komt te zien. Medewerkers van de Amstelveenlijn, Rijkswaterstaat en gemeente Amstelveen waren aanwezig om informatie te geven over de Amstelveense grote projecten.

Buiten konden kinderen spelen in een grote tijdelijke zandbak. Een zandartiest maakte in de tussentijd bijzondere objecten van zand. Een aannemer gaf uitleg over de dode hoek van vrachtwagens. Geïnteresseerden konden zelf achter het stuur plaats nemen om te ervaren hoe weinig een chauffeur ziet.

Op de Sportlaan organiseerde aannemer Vital rondleidingen op de bouwplaats van de Amstelveenlijn. Een groot succes. Tenslotte gingen groepen mensen op fietsexcursies langs de A9 en de Amstelveenlijn.

Gedurende de dag hebben we in totaal  bijna 700 mensen mogen verwelkomen!

FOTOTENTOONSTELLING

OPENINGSTIJDEN

Woensdag 12:00 – 17:00 uur
Donderdag 12:00 – 17:00 uur
Vrijdag 12:00 – 17:00 uur
Eerste zaterdag van de maand 12:00 – 17:00 uur

🚧Let op: komende vrij, 1 maart 20u is de A9 afgesloten vanaf knooppunt Holendrecht tot en met afrit 5 Amstelveen-stadshart. Dit duurt tot ma 4 maart 5u.
🚗Ga je richting Schiphol of Haarlem? Dan word je omgeleid via de A2, A10 en A4. De extra reistijd is 10 tot 30 minuten.

De ❌ wapens ❌van @Gem_Amstelveen en @Ouder_Amstel komen op twee bruggen over de A9, bij Amstel en Bullewijk. 'De overgang wordt nu extra bijzonder en iconisch door het gemeentewapen aan weerszijden van de brug.’ Lees er hier meer over:
https://bit.ly/3UKUHrq

Nieuwe fototentoonstelling ‘Auto’s van Toen’ in Amstelveen InZicht
Autoliefhebbers opgelet: vanaf woensdag 14 februari is er een nieuwe tentoonstelling in belevingscentrum Amstelveen InZicht te bewonderen.

⛔️Let op: Ernstige verkeershinder verwacht met avondspits op A9 vanaf Badhoevedorp richting Holendrecht. Verbindingsboog bij knp Holendrecht, vanaf de A9 naar A2 ri Utrecht is dicht door slecht wegdek.

🚗Verkeer ri Almere/Utrecht gaat via de A4, A10 en A2.

Load More

WILT U MEER WETEN?

Stadsplein 103,
1181 ZM Amstelveen

Garage Stadsplein

*2 uur gratis met personal shopping card Stadshart

Back To Top
Zoeken