Ga naar hoofdinhoud
KKplein_werkzaamheden

Werkzaamheden Keizer Karelplein beginnen

1 mei 2019 – De werkzaamheden voor het nieuwe Keizer Karelplein en Keizer Karelweg gaan donderdag 2 mei van start. De voorbereidende werkzaamheden zijn maandag 29 april begonnen. Weggebruikers en bewoners moeten tot eind juli rekening houden met overlast.

HARD NODIG
“De werkzaamheden aan het Keizer Karelplein en de kruising Keizer Karelweg-Lindelaan-Kastanjelaan zijn hard nodig”, zegt wethouder Rob Ellermeijer. “Het Keizer Karelplein is een knooppunt waar de laatste tijd de meeste ongelukken zijn gebeurd. Ook loopt het verkeer daar regelmatig vast.” Vanwege de veiligheid en doorstroming is dit project naar voren gehaald zodat het is gerealiseerd voordat het A9-project start. Om tijdig klaar te zijn voor de A9-werkzaamheden en vanwege de aanleg van de nieuwe Amsteltram zijn er op dit moment veel wegwerkzaamheden in Amstelveen.

OVERLAST
“Dit geeft uiteraard overlast. De gemeente, de vervoerregio en de aannemer doen er alles aan om dit zo veel mogelijk te beperken”, zegt Ellermeijer. “Projecten worden in een zo kort mogelijke tijd gerealiseerd. Door goede communicatie over omleidingen en persoonlijk contact met de direct omwonenden en de ondernemers in de buurt streven wij er naar iedereen goed te informeren.”

MEER INFORMATIE
Voor vragen over de werkzaamheden kunnen bewoners terecht bij de omgevingsmanager van de aannemer. Daarnaast heeft de gemeente een informatiehoek ingericht bij belevingscentrum Amstelveen Inzicht. Op de pagina van het Keizer Karelplein is meer informatie te vinden.

 

FOTOTENTOONSTELLING

OPENINGSTIJDEN

Woensdag 12:00 – 17:00 uur
Donderdag 12:00 – 17:00 uur
Vrijdag 12:00 – 17:00 uur
Eerste zaterdag van de maand 12:00 – 17:00 uur

🚧Let op: komende vrij, 1 maart 20u is de A9 afgesloten vanaf knooppunt Holendrecht tot en met afrit 5 Amstelveen-stadshart. Dit duurt tot ma 4 maart 5u.
🚗Ga je richting Schiphol of Haarlem? Dan word je omgeleid via de A2, A10 en A4. De extra reistijd is 10 tot 30 minuten.

De ❌ wapens ❌van @Gem_Amstelveen en @Ouder_Amstel komen op twee bruggen over de A9, bij Amstel en Bullewijk. 'De overgang wordt nu extra bijzonder en iconisch door het gemeentewapen aan weerszijden van de brug.’ Lees er hier meer over:
https://bit.ly/3UKUHrq

Nieuwe fototentoonstelling ‘Auto’s van Toen’ in Amstelveen InZicht
Autoliefhebbers opgelet: vanaf woensdag 14 februari is er een nieuwe tentoonstelling in belevingscentrum Amstelveen InZicht te bewonderen.

⛔️Let op: Ernstige verkeershinder verwacht met avondspits op A9 vanaf Badhoevedorp richting Holendrecht. Verbindingsboog bij knp Holendrecht, vanaf de A9 naar A2 ri Utrecht is dicht door slecht wegdek.

🚗Verkeer ri Almere/Utrecht gaat via de A4, A10 en A2.

Load More

WILT U MEER WETEN?

Stadsplein 103,
1181 ZM Amstelveen

Garage Stadsplein

*2 uur gratis met personal shopping card Stadshart

Back To Top
Zoeken