Ga naar hoofdinhoud
KKplein_werkzaamheden

Werkzaamheden Keizer Karelplein beginnen

1 mei 2019 – De werkzaamheden voor het nieuwe Keizer Karelplein en Keizer Karelweg gaan donderdag 2 mei van start. De voorbereidende werkzaamheden zijn maandag 29 april begonnen. Weggebruikers en bewoners moeten tot eind juli rekening houden met overlast.

HARD NODIG
“De werkzaamheden aan het Keizer Karelplein en de kruising Keizer Karelweg-Lindelaan-Kastanjelaan zijn hard nodig”, zegt wethouder Rob Ellermeijer. “Het Keizer Karelplein is een knooppunt waar de laatste tijd de meeste ongelukken zijn gebeurd. Ook loopt het verkeer daar regelmatig vast.” Vanwege de veiligheid en doorstroming is dit project naar voren gehaald zodat het is gerealiseerd voordat het A9-project start. Om tijdig klaar te zijn voor de A9-werkzaamheden en vanwege de aanleg van de nieuwe Amsteltram zijn er op dit moment veel wegwerkzaamheden in Amstelveen.

OVERLAST
“Dit geeft uiteraard overlast. De gemeente, de vervoerregio en de aannemer doen er alles aan om dit zo veel mogelijk te beperken”, zegt Ellermeijer. “Projecten worden in een zo kort mogelijke tijd gerealiseerd. Door goede communicatie over omleidingen en persoonlijk contact met de direct omwonenden en de ondernemers in de buurt streven wij er naar iedereen goed te informeren.”

MEER INFORMATIE
Voor vragen over de werkzaamheden kunnen bewoners terecht bij de omgevingsmanager van de aannemer. Daarnaast heeft de gemeente een informatiehoek ingericht bij belevingscentrum Amstelveen Inzicht. Op de pagina van het Keizer Karelplein is meer informatie te vinden.

 

FOTOTENTOONSTELLING

OPENINGSTIJDEN

Woensdag 12:00 – 17:00 uur
Donderdag 12:00 – 17:00 uur
Vrijdag 12:00 – 17:00 uur
Eerste zaterdag van de maand 12:00 – 17:00 uur

❗️Let op: van vrijdag 29 september 20.00 uur tot zondag 1 oktober 09.00 uur is de #A9 in één richting dicht: vanaf knooppunt Badhoevedorp richting knooppunt Holendrecht.

🚗Verkeer wordt omgeleid via de A4, A10 en A2.

🔗

🚧van vrijdag 29 september 20.00 uur tot zondag 1 oktober 09.00 uur is de #A9 in 1 richting dicht: van knp Badhoevedorp richting knp Holendrecht.

🚗Verkeer rijdt om via de A4, A10 en A2.

Op 30 september tussen 07.00 en 23.00 uur zijn oprit 5 en 4 open.

Nog maar een paar plekjes vrij voor de busrondleiding van komende donderdag.🚌

Stap in Amstelveen of Ouderkerk a/d Amstel in de bus en bekijk de hoogtepunten van het programma SAA. Van Almere tot aan Amstelveen.

🔗Schrijf je makkelijk in via onze site: https://bezoekerscentrum.rijkswaterstaat.nl/SchipholAmsterdamAlmere/rondleidingen-highlights-saa/

Op donderdag 21 september organiseren we een webinar over het werk in Amstelveen. Op donderdag 28 september zijn we in de Schouwburg in Amstelveen voor een toelichting op de werkzaamheden. Voor het webinar moet u zich aanmelden, voor de inloopmarkt niet.

Load More

WILT U MEER WETEN?

Stadsplein 103,
1181 ZM Amstelveen

Garage Stadsplein

*2 uur gratis met personal shopping card Stadshart

Back To Top
Zoeken