Ga naar hoofdinhoud
Nederland, Amstelveen, 27 september 2016.
Het vernieuwen van de Amstelveenlijn.
Omgeving halte Zonnestein.
Eerste zichtbare werkzaamheden: graven proefsleuven.


Foto: Ge Dubbelman/Hollandse Hoogte 2016.

Hinder werkzaamheden Nuon Warmte bij Kronenburg en Zonnestein

11 december 2017 – Om de kruispunten Kronenburg en Zonnestein ongelijkvloers te kunnen maken tijdens het ombouwen van de Amstelveenlijn (sneltram 51) verlegt Nuon Warmte ter plaatse zijn warmteleiding. De gehele verlegging duurt tot en met mei 2018. Nuon Warmte voert dit werk in trajectdelen uit. Momenteel wordt er gewerkt ter hoogte van Eleanor Rooseveltlaan 31 t/m 255.

Het verleggen van de warmteleiding zorgt voor hinder in de omgeving: geluid- en vuilhinder nabij de werkzaamheden, parkeerplaatsen in de buurt die tijdelijk niet beschikbaar zijn, omleidingen door de wijken voor fietsers en voetgangers en ook zal er begin 2018 sprake zijn van een wegafsluiting bij de Straat van Messina ter hoogte van Zonnestein.

Aansluitingen door kabel- en leidingeigenaren

Sinds medio september verleggen verschillende kabel- en leidingeigenaren bij de kruispunten Kronenburg, Zonnestein en de Sportlaan hun kabels en leidingen. Zij doen dit via de in de zomer geboorde buizen. De werkzaamheden voor deze nieuwe aansluitingen duren nog voort tot en met maart 2018. Hiervoor zijn soms ook graafwerkzaamheden nodig en kan er tijdelijk hinder zijn voor langzaam verkeer.

Bron: www.amstelveenlijn.nl

 

FOTOTENTOONSTELLING

OPENINGSTIJDEN

Woensdag 12:00 – 17:00 uur
Donderdag 12:00 – 17:00 uur
Vrijdag 12:00 – 17:00 uur
Eerste zaterdag van de maand 12:00 – 17:00 uur

🚧Let op: komende vrij, 1 maart 20u is de A9 afgesloten vanaf knooppunt Holendrecht tot en met afrit 5 Amstelveen-stadshart. Dit duurt tot ma 4 maart 5u.
🚗Ga je richting Schiphol of Haarlem? Dan word je omgeleid via de A2, A10 en A4. De extra reistijd is 10 tot 30 minuten.

De ❌ wapens ❌van @Gem_Amstelveen en @Ouder_Amstel komen op twee bruggen over de A9, bij Amstel en Bullewijk. 'De overgang wordt nu extra bijzonder en iconisch door het gemeentewapen aan weerszijden van de brug.’ Lees er hier meer over:
https://bit.ly/3UKUHrq

Nieuwe fototentoonstelling ‘Auto’s van Toen’ in Amstelveen InZicht
Autoliefhebbers opgelet: vanaf woensdag 14 februari is er een nieuwe tentoonstelling in belevingscentrum Amstelveen InZicht te bewonderen.

⛔️Let op: Ernstige verkeershinder verwacht met avondspits op A9 vanaf Badhoevedorp richting Holendrecht. Verbindingsboog bij knp Holendrecht, vanaf de A9 naar A2 ri Utrecht is dicht door slecht wegdek.

🚗Verkeer ri Almere/Utrecht gaat via de A4, A10 en A2.

Load More

WILT U MEER WETEN?

Stadsplein 103,
1181 ZM Amstelveen

Garage Stadsplein

*2 uur gratis met personal shopping card Stadshart

Back To Top
Zoeken