Ga naar hoofdinhoud
Nederland, Amstelveen, 27 september 2016.
Het vernieuwen van de Amstelveenlijn.
Omgeving halte Zonnestein.
Eerste zichtbare werkzaamheden: graven proefsleuven.


Foto: Ge Dubbelman/Hollandse Hoogte 2016.

Hinder werkzaamheden Nuon Warmte bij Kronenburg en Zonnestein

11 december 2017 – Om de kruispunten Kronenburg en Zonnestein ongelijkvloers te kunnen maken tijdens het ombouwen van de Amstelveenlijn (sneltram 51) verlegt Nuon Warmte ter plaatse zijn warmteleiding. De gehele verlegging duurt tot en met mei 2018. Nuon Warmte voert dit werk in trajectdelen uit. Momenteel wordt er gewerkt ter hoogte van Eleanor Rooseveltlaan 31 t/m 255.

Het verleggen van de warmteleiding zorgt voor hinder in de omgeving: geluid- en vuilhinder nabij de werkzaamheden, parkeerplaatsen in de buurt die tijdelijk niet beschikbaar zijn, omleidingen door de wijken voor fietsers en voetgangers en ook zal er begin 2018 sprake zijn van een wegafsluiting bij de Straat van Messina ter hoogte van Zonnestein.

Aansluitingen door kabel- en leidingeigenaren

Sinds medio september verleggen verschillende kabel- en leidingeigenaren bij de kruispunten Kronenburg, Zonnestein en de Sportlaan hun kabels en leidingen. Zij doen dit via de in de zomer geboorde buizen. De werkzaamheden voor deze nieuwe aansluitingen duren nog voort tot en met maart 2018. Hiervoor zijn soms ook graafwerkzaamheden nodig en kan er tijdelijk hinder zijn voor langzaam verkeer.

Bron: www.amstelveenlijn.nl

 

FOTOTENTOONSTELLING

OPENINGSTIJDEN

Woensdag 12:00 – 17:00 uur
Donderdag 12:00 – 17:00 uur
Vrijdag 12:00 – 17:00 uur
Eerste zaterdag van de maand 12:00 – 17:00 uur

Wij kijken terug op een succesvolle editie van de Dag van de Bouw met een record aantal bezoekers van ruim 2500!

Bekijk alle foto's op: https://bezoekerscentrum.rijkswaterstaat.nl/SchipholAmsterdamAlmere/?gallery=succesvolle-dag-van-de-bouw-in-amstelveen.

Ontdek de wereld van de bouw! 📷 Kom op zaterdag 8 juni naar de A9 bouwplaats in Amstelveen. Klim in een bouwmachine, doe mee aan de fietsrondleiding of speel met kilo’s LEGO! 📷📷 Leer alles over de verbreding en verdiepte aanleg van de A9 Badhoevedorp-Holendrecht.

🚌 Ben jij erbij? Op donderdag 30 mei starten we weer met de busrondleiding langs de highlights van de werkzaamheden rond de A9.
👉Meer weten en inschrijven? Kan hier: https://bezoekerscentrum.rijkswaterstaat.nl/.../rondleid.../

Load More

WILT U MEER WETEN?

Stadsplein 103,
1181 ZM Amstelveen

Garage Stadsplein

*2 uur gratis met personal shopping card Stadshart

Back To Top
Zoeken