Ga naar hoofdinhoud
Rotonde Keizer Karelweg

Werkzaamheden ombouwen rotonde Keizer Karelweg - Groen van Prinstererlaan in volle gang

12 oktober 2018 – De voorrangskruising Keizer Karelweg en Groen van Prinstererlaan wordt omgebouwd tot ‘echte’ rotonde.

LOCATIE
Fase 1 – rotonde Keizer Karelweg en Groen van Prinstererlaan

Fase 2 – Kruising Keizer Karelweg bij het Cobra museum

PERIODE

Fase 1 – 1 oktober tot en met 16 november 2018

Fase 2 – start maart 2019 

TOELICHTING

FASE 1
Maandag 1 oktober start aannemer Ballast Nedam in opdracht van de gemeente, met het aanpassen van het kruispunt/rotonde Keizer Karelweg en Groen van Prinstererlaan. Deze voorrangskruising wordt omgebouwd tot een ‘echte’ rotonde.

FASE 2
In het eerste kwartaal van 2019 wordt er op de Keizer Karelweg een extra linksaf vak richting parkeergarages aangelegd. Het fietspad aan de oostkant wordt een tweerichtingsfietspad en er komt een voetpad. Nadere informatie hierover volgt nog.

VERKEERSHINDER
De rotonde aan de Keizer Karelweg en Groen van Prinstererlaan zal van 8 oktober tot en met 16 november 2018 volledig afgesloten zijn. Het verkeer wordt omgeleid. 17 november is de weg en rotonde weer vrij.

OPENBAAR VERVOER
De bussen krijgen deze periode een omleiding via de Graaf Aelbrechtlaan, Rembrandtweg en de Groen van Prinstererlaan. De halte Heemraadschapslaan is gedurende deze periode afgesloten. De halte Kruiskerk blijft in gebruik. Voor nadere informatie zie
www.connexxion.nl 

GERELATEERDE BIJLAGE

Presentatietekening Keizer Karelweg

INFORMATIE
Voor vragen over de werkzaamheden kunt u bellen met de opzichter van de gemeente Amstelveen, de heer John Overbeek, te bereiken op 06 26 070 605. Er is ook een informatiehoek bij belevingscentrum Inzicht.

FOTOTENTOONSTELLING

OPENINGSTIJDEN

Woensdag 12:00 – 17:00 uur
Donderdag 12:00 – 17:00 uur
Vrijdag 12:00 – 17:00 uur
Eerste zaterdag van de maand 12:00 – 17:00 uur

🚧Let op: komende vrij, 1 maart 20u is de A9 afgesloten vanaf knooppunt Holendrecht tot en met afrit 5 Amstelveen-stadshart. Dit duurt tot ma 4 maart 5u.
🚗Ga je richting Schiphol of Haarlem? Dan word je omgeleid via de A2, A10 en A4. De extra reistijd is 10 tot 30 minuten.

De ❌ wapens ❌van @Gem_Amstelveen en @Ouder_Amstel komen op twee bruggen over de A9, bij Amstel en Bullewijk. 'De overgang wordt nu extra bijzonder en iconisch door het gemeentewapen aan weerszijden van de brug.’ Lees er hier meer over:
https://bit.ly/3UKUHrq

Nieuwe fototentoonstelling ‘Auto’s van Toen’ in Amstelveen InZicht
Autoliefhebbers opgelet: vanaf woensdag 14 februari is er een nieuwe tentoonstelling in belevingscentrum Amstelveen InZicht te bewonderen.

⛔️Let op: Ernstige verkeershinder verwacht met avondspits op A9 vanaf Badhoevedorp richting Holendrecht. Verbindingsboog bij knp Holendrecht, vanaf de A9 naar A2 ri Utrecht is dicht door slecht wegdek.

🚗Verkeer ri Almere/Utrecht gaat via de A4, A10 en A2.

Load More

WILT U MEER WETEN?

Stadsplein 103,
1181 ZM Amstelveen

Garage Stadsplein

*2 uur gratis met personal shopping card Stadshart

Back To Top
Zoeken