Ga naar hoofdinhoud

1 Kleurwedstrijd
Op www.amstelveeninzicht.nl/dvdb staat een leuke kleurplaat. Kleur hem op je allermooist in, lever hem tijdens de Dag van de Bouw in bij Amstelveen InZicht en maak kans op mooie prijzen. Bij inlevering krijg je sowieso een gratis ijsje. 

1 Rondleidingen
Tijdens deze dag organiseren we rondleidingen op de fiets langs de A9 of per bus naar de Schipholbrug. Aanmelden
kan via www.amstelveeninzicht.nl

1 Lego bouwen
Lego bouwen. Bouw zoveel als je kan in Amstelveen Inzicht. Een hele verdieping vol met Lego. Voor jong en oud ☺

2 Sandbergplein
Op het Sandbergplein (voor het Cobramuseum) kunnen
kinderen eindeloos spelen met zand, bouwmachines van dichtbij bekijken en instappen, en/of op de foto als echte bouwvakker. 

3 Uitkijkpunt
Het uitkijkpunt is gedurende de Dag van de Bouw geopend. Vanaf hier kun je het werk aan de A9 vanaf grote hoogte zien.

4 5 6 Bouwplaatsen open 

4 In Ouderkerk aan de Amstel bij Hoek Polderweg/Ronde Hoep Oost is het bouwterrein tussen 12.00 – 16.00 uur geopend voor iedereen. Kom een kijkje nemen, doe mee aan de speurtocht, bewonder de bouwmachines en laat je informeren over de werkzaamheden. 

5 In Amstelveen is de bouwplaats naast de A9 bij de Keizer Karelweg voor iedereen geopend tussen 12.00-16.00 uur. Ook hier is een speurtocht, zijn mooie bouwmachines en natuurlijk mensen die alles kunnen vertellen over de werkzaamheden.

6 De bouwplaats bij de Schipholbrug is ook geopend van 12.00 tot 17.00 uur. Deze is alleen te bereiken per fiets of met
de busrondleiding. Er is geen parkeergelegenheid beschikbaar.

A9 Badhoevedorp - Holendrecht

Kom een kijkje nemen achter de schermen bij de werkzaamheden aan de A9

Op zaterdag 17 juni, de landelijke Dag van de Bouw, zijn de bouwplaatsen van het project A9 Badhoevedorp-Holendrecht geopend voor het publiek. Benieuwd naar de bouw van de verdiepte ligging in Amstelveen, de verbreding bij Ouderkerk aan de Amstel en/of nieuwsgierig naar de techniek rondom de verbreding van de Schipholbrug? Kom dan een kijkje nemen achter de schermen, lopend, per bus of met de fiets. Ook in en rondom het bezoekerscentrum Amstelveen InZicht in hartje Amstelveen zijn er weer leuke activiteiten voor groot en klein.

Kom een kijkje nemen achter de schermen bij de werkzaamheden aan de A9BAHO

Op zaterdag 17 juni, de landelijke Dag van de Bouw, zijn de bouwplaatsen van het project A9 Badhoevedorp-Holendrecht geopend voor het publiek. Benieuwd naar de bouw van de verdiepte ligging in Amstelveen, de verbreding bij Ouderkerk aan de Amstel en/of nieuwsgierig naar de techniek rondom de verbreding van de Schipholbrug? Kom dan een kijkje nemen achter de schermen. Ook in en rondom het bezoekerscentrum Amstelveen InZicht in hartje Amstelveen zijn er weer leuke activiteiten voor groot en klein.

Doe mee met de Dag van de Bouw kleurwedstrijd!

Kom erbij en breng je creativiteit tot leven met onze spannende kleurplaatwedstrijd! Download de kleurplaat hier, print hem uit en lever je ingekleurde kunstwerk in tijdens de Dag van de Bouw op 17 juni tussen 12:00 en 17:00 uur bij Amstelveen InZicht (Stadsplein 103, boven de bibliotheek). Als dank ontvang je een heerlijk ijsje als verfrissing voor je creatieve inspanningen. En dat is nog niet alles! Je maakt ook nog eens kans op één van de drie Libris Venstra cadeaubonnen. Dus, pak je kleurpotloden, stiften of verf en ga aan de slag.

Zien we elkaar daar tijdens de Dag van de Bouw?

Back To Top
Zoeken